Özar Metal Paslanmaz Çelik Mam. San. Tic. Ltd. Şti.

"- Bay Ön Muhasebe Elemanı - Acele Zeytinburnu Demirciler Sitesindeki Firmamıza; Logo Programını Bilen, Askerliğini Yapmış 20-30 Yaşlarında, Ehliyetli, Bay Ön Muhasebe Elemanı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Bay Ön Muhasebe Elemanı - Acele Zeytinburnu Demirciler Sitesindeki Firmamıza; Logo Programını Bilen, Askerliğini Yapmış 20-30 Yaşlarında, Ehliyetli, Bay Ön Muhasebe Elemanı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 127 görüntüleme Bay  İlan No : 24854

İş Detayları

- BAY ÖN MUHASEBE ELEMANI -

ACELE ZEYTİNBURNU DEMİRCİLER SİTESİNDEKİ FİRMAMIZA;

LOGO PROGRAMINI BİLEN,

ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ 20-30 YAŞLARINDA, EHLİYETLİ,

BAY ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Öncü olmak, öncü kalmak... Hijyenik ve temiz olan, göze hoş gelen. Paslanmaz çeliği bu sözlerle anlatıyorsak eğer, bu ürün kalitemize gösterdiğimiz özendendir. Günümüzde tercih edilebilirliğin anahtarıdır özenli çalışmak, hızlı teslim etmek ve uygun fiyat sunmak. Öncülüğü sadece kalitede değil, size erken ürün tesliminde ve fiyatta da sürdürmek Özar'ın "öncü kalmak" anlayışının yapı taşlarıdır.

1979 yılında Muzaffer Özarpacı tarafından kurulan firmamız, başta makine, mutfak, dekorasyon, çelik, tekstil, otomotiv, inşaat, altyapı, tersane ve gıda gibi birçok sektöre ve bunlara bağlı yan sektörlere hizmet vermektedir. Yaptığı ithalatlarla sektördeki öncü ve köklü firmalardan olan Özar, yaptığı vizyoner ve inovatif atılımlarla ürün yelpazesini sürekli geliştirmektedir. Amaç her zaman detaylıca araştırarak en iyiyi bulmak ve onu Türkiye’mize sunmaktı, böyle de devam edecek.

Bünyesinde bulundurduğu tüm ürünler sertifikalı olan ve kendi kalite belgeleriyle bunu pekiştiren Özar, her zaman müşterisine güvence sağlar. Sağladığı çok sayıdaki paslanmaz çelik çeşidi ile sizlere alternatifler sunmak, sizleri doğru yönlendirmek ve ürünlerinin her zaman arkasında olmak, kısacası sizi düşünmek Özar'ın en önemli prensiplerindendir.

Dikişli ve dikişsiz, parlak, satineli, ince fırçalı ve mat borular ve profiller, paslanmaz çelik lama, paslanmaz çelik kare, paslanmaz çelik altıköşe, paslanmaz çelik köşebent, paslanmaz çelik sac, paslanmaz çelik çubuk ve çok sayıda fittings çeşidi… Diğer bir değişle Özar, paslanmaz çeliğe dair ne varsa bulabileceğiniz yardımcınızdır. 

ÖZAR METAL PASLANMAZ ÇELİK MAM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com