Ersan Endüstriyel Sünger Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

"- Bayan Ön Muhasebe Elemanı - Başakşehir- Sefaköy Civarından; Firmamıza Tecrübeli 25-35 Yaş Arası Bayan Ön Muhasebe Elemanı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Bayan Ön Muhasebe Elemanı - Başakşehir- Sefaköy Civarından; Firmamıza Tecrübeli 25-35 Yaş Arası Bayan Ön Muhasebe Elemanı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 424 görüntüleme Bayan  İlan No : 13711

İş Detayları

- BAYAN ÖN MUHASEBE ELEMANI -

BAŞAKŞEHİR- SEFAKÖY CİVARINDAN;

FİRMAMIZA TECRÜBELİ

25-35 YAŞ ARASI

BAYAN ÖN MUHASEBE

ELEMANI ALINACAKTIR. 

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

1994 den bu yana yılların getirmiş olduğu bilgi birikimi, deneyimi ve yeni konsept anlayışı ile birleştiren firmamız poliüretan sünger epdm, eva, polietilen, neopren, kauçuk gibi ham maddelerin müşteri talepleri doğrultusunda İslenmesi sekilendirilmesi, yanmaz emprenye edilmesi ve yarı mamul haline getirilmesi konularında faaliyet göstermektedir.

Firmamız çeşitli sertifika ve ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi ile tasarım ve projelerimizi çeşitlendirip dünya pazarında ülkemizi temsil etmenin gururunu yasamaktadır.

günümüz piyasa şartları ve rekabet ortamında başarılı olmanın yolu teknolojik gelişmeleri sürekli takip etmek kalite ve verimliliği arttırarak geliştirmektedir.

Kalite ve hizmette sınır olmadığına inanan firmamız müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile yurtdışı ve yurt genelinde ambalaj, İzolasyon, yalıtım basta olmak üzere tüm endüstriyel sektörlere hizmet vermekten ve siz değerli müşterilerimizin yanında olmaktan gurur duymaktadır.

ERSAN ENDÜSTRİYEL SÜNGER ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com