Emiliano Zapata

"- Bayan Temizlik Elemanı - Acele Holding Bünyesinde Çalışacak, Temizlik İşlerine Bakacak, 25-45 Yaşlarında, Bayan Eleman Aranıyor. (Zeytinburnunda Oturan)" ilanına ait detaylar

- Bayan Temizlik Elemanı - Acele Holding Bünyesinde Çalışacak, Temizlik İşlerine Bakacak, 25-45 Yaşlarında, Bayan Eleman Aranıyor. (Zeytinburnunda Oturan) Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 195 görüntüleme Bayan  İlan No : 21696

İş Detayları

- BAYAN TEMİZLİK ELEMANI -

ACELE HOLDİNG BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK,

TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK,

25-45 YAŞLARINDA,

BAYAN ELEMAN ARANIYOR.

(ZEYTİNBURNUNDA OTURAN)

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

1992 yılında Cemal Güzelci tarafından kurulmuş olan EMILIANO ZAPATA, kendisinin 25 yıllık deri ve moda tecrübesi ile her türlü deri ve kürk imalatında uzmanlaşmış ekibinin oluşturduğu sinerji ile sektörün lideri konumundaki firmalardan biri haline gelmiştir.

Kuruluşundan bu yana geçen yıllar içerisinde EMILIANO ZAPATA lüks moda sektöründe seçkin bir konuma yükselmiştir. Dünyanın en yeni trendlerini eşsiz koleksiyonlarımıza yansıtmak ve sektörün öncü bölgelerine yaratıcı, yenilikçi ruhumuzla katkıda bulunup yeni trendler yaratmak başlıca hedefimizdir.

EMILIANO ZAPATA sahip olduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde dünyanın birçok ülkesinde güçlü ve sadık bir müşteri kitlesi oluşturmayı başarmıştır. Biz müşterilerimiz ile gerçek, samimi ve uzun vadeli bir birlikteliğin son derece önemli olduğuna inanıyoruz.

Müşterilerimiz firmamızın başrol oyuncularıdır. Satış sonrası verdiğimiz her türlü servis, hizmet ve destek ile müşterilerimizin memnuniyetlerini en üst seviyede tutmak önceliğimizdir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak en doğru çözümleri sunmaya çalışıyoruz. EMILIANO ZAPATA ailesinin bir parçası olmanın ayrıcalıklarını ilk elden tecrübe etme olanağı sağlıyoruz. Bu değerli ilişkilerin sürdürülebilmesi amacıyla, bizim için ne kadar kıymetli olduklarını kendilerine hatırlatıyor ve onların güvenlerini kaybetmemek için kendimizi her zaman yeniliyoruz.

Üretim söz konusu olduğunda da, EMILIANO ZAPATA tecrübeli kadrosu, üretim kapasitesi ve özgün koleksiyonlarıyla erkek deri giyim sektörünün önemli firmalarındandır. Zaman zaman Dünyanın önemli erkek giyim markalarıyla iş birliği yapmaktadır. Amacımız modadaki en son trendleri takip edip müşterilerimize en güzel şekilde sunmaktır.

EMILIANO ZAPATA, moda tasarımcıları, trend tahmincileri, grafik tasarımcıları, kumaş, deri ve kürk materyal uzman kadrosuyla kendi ürün geliştirme ekibine sahiptir. Dünyanın önde gelen birçok moda tasarımcıları da kendi özel tasarımları ve yaratıcı fikirleri ile ekibimize katkılarda bulunmaktadır. Bu şekilde kazanılacak yaratıcılık ve gelişim, müşterilerimize en kaliteli hizmeti ve ürünü sunmak için kilit önem taşımaktadır. Tüm bu teknik gelişmeler ve ekip çalışmaları İstanbul’da bulunan merkez ofisimizde yapılmaktadır.

Firmamız; üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uygun bir biçimde, yeni trendlere cevap verebilmek adına, araştırma ve geliştirmenin daha fazla yatırım ile desteklenerek, gelişen teknoloji ve yükselen standartlara bağlı olarak kalifiye işçiliğin uygulandığı yüksek kaliteli mamullerin üretilmesini firma kültürü olarak benimsemiştir.

EMİLİANO ZAPATA

Copyright © 2018 isinibul.com