Acar Su Armatürleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"- Genel Muhasebe Personeli Alınacaktır -" ilanına ait detaylar

- Genel Muhasebe Personeli Alınacaktır - Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Asya) 292 görüntüleme Bayan  İlan No : 16893

İş Detayları

Genel Muhasebe konusunda en az 3 yıl tecrübeli,

Tercihen Logo Go programını iyi derecede bilen,

Temel muhasebe ve kayıt bilgisine sahip

MS Office programlarına hakim,

İş bitirici, çözüm odaklı,

İnsan ilişkileri konusunda başarılı,

Takım çalışmasına uyumlu, ekip ruhuna sahip,

Sorumluluk almaktan çekinmeyen,

Anadolu Yakasında ikamet eden,

Bayan Muhasebe Personeli aranmaktadır.

CV’lerinizi Mail Adresine Gönderebilirsiniz. Firmamız Dudullu İmes Sanayi Sitesine yakındır.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Acar Su Armatürleri ticari hayatına 1944 yılında başlamıştır. 1973 yılında Acar Musluk Sanayi kurulmuş olup nihayetinde 1995’te Acar Su Armatürleri San. ve Tic. Ltd. Şti. adı altında kurumsal kimliğine kavuşmuştur. Yılların tecrübesi ile kalite ve hizmet sunmayı misyon olarak edinmiş, tam kapasite üretimi ile sektörde lider firmalardan biri olmayı hedeflemektedir. Üretim ve pazarlama alanına yapılan yatırımların yanı sıra, satış sonrası hizmetleriyle müşterilerinin beğenisini de kazanmıştır.

Acar Su Armatürleri üretiminde kullandığı ham madde ve ambalajlarda insan sağlığını ve doğal çevreyi koruyan bir üretim anlayış içerisindedir. Günümüzde Türk Standartları Enstitüsü’nün belirlemiş olduğu TS EN 200, TS EN 817, ISO 9001 standartlarına sahip olup ürünlerinde güvenilirliği garantilemektedir. 

70 yılı aşkın ticaret hayatıyla Türkiye’de geniş bir pazarlama ağına sahip olan Acar Su Armatürleri Dünya’nın farklı ülkelerine de ihracat yapmaktadır. Her geçen gün kalitesini artırarak, yeni ve dinamik tasarımlar geliştirerek ‘’Geleceğe Yatırım’’ sloganıyla yoluna devam etmektedir.

Acar Su Armatürleri Türkiye’de ‘’’’ markasını kanıtlamış, Dünya’da da Türk Malını en iyi şekilde temsil etmektedir. Hızla gelişen teknolojiyi kendi ürünlerinde kullanarak iddialı, modern ve dinamik tasarımları kullanıcılarına sunmadadır.ACAR

Acar Su Armatürleri tasarımları ile mutfak ve banyolara modern bir görünüm kazandırıyor, ergonomik ürünlerle hayatınızı kolaylaştırıyor, kaliteli ve şık tasarımlarla yaşamınıza mutluluk katıyor.   

1944’ten bu güne ‘’Yılların Tecrübesi İle ACAR’’

Acar Su Armatürleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com