Avcı Etiket

"- Grafiker - Avcı Etikete Photoshop İllustratör, Coreldraw Kullanabilen Grafikerler Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Grafiker - Avcı Etikete Photoshop İllustratör, Coreldraw Kullanabilen Grafikerler Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 325 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 13663

İş Detayları

- GRAFİKER -

AVCI ETİKETE

PHOTOSHOP İLLUSTRATÖR,

CORELDRAW KULLANABİLEN

GRAFİKERLER

ALINACAKTIR. 

Şirket tanımı

Avcı etiket 1997 yılından bu yana aktif olarak faaliyet göstermektedir.

Avcı etiket matbaa,etiket,kordon, şerit, biye, halat, kurdela, tekstil aksesuarları bünyesinde bulundurmaktadır. Firmamız geçen süre zarfında kurduğu dinamik,tecrübeli,ve daima gelişen kadrosuyla üretim ve hizmet ettiği alanlarda sektörün en önemli aktörlerinden biri olma yolunda kayda değer bir mesafe kat etmiş bulunmaktadır.

Gelişen üretim ağı ve profesyonel çalışanlarımız ile tasarladığımız ve ürettiğimiz ürünler birçok kurum ve markaya değer katıyor. Yenilikler çerçevesinde üretim yapan firmamız her geçen gün üretim kapasitesini arttırarak alanında profesyonel bir çizgi yaratmaya devam ediyor. Marka imajımızı güçlendirerek öz sermaye ile büyümeye devam etmektedir. Dürüstlük,kalite,müşteri memnuniyeti ve verimliliği ilke edinen avcı etiket&kordon çalışanlarından aldığı güç ile her zaman yeniliklerin öncüsü olmuştur.Sürekli farklı arayışlar içerisinde olan firmamız her müşterimizin ihtiyacını karşılayabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Genç ve dinamik kadrosuyla,müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız.


Dünün tecrübesini yarının teknolojileriyle birleştiriyor kendimizi daima yeniliyor ve hep daha iyisini hedefliyoruz. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için hazırız.

AVCI ETİKET

Benzer İş İlanları

Copyright © 2018 isinibul.com