Akdağlar Madencilik San. Tic. A.Ş.

"- Kamyon Şoförleri - İstanbul'daki Taş Ocağı Şantiyemize; Dolgun Maaşla Çalışacak, Damperli Onteker Ve Kırkayak Kamyon Şoförleri Alınacaktır. (C- Ce1- E Sınıfı Ehliyetli, Src'li, Gurbetçi, Vardiyalı)" ilanına ait detaylar

- Kamyon Şoförleri - İstanbul'daki Taş Ocağı Şantiyemize; Dolgun Maaşla Çalışacak, Damperli Onteker Ve Kırkayak Kamyon Şoförleri Alınacaktır. (C- Ce1- E Sınıfı Ehliyetli, Src'li, Gurbetçi, Vardiyalı) Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 454 görüntüleme Bay  İlan No : 20549

İş Detayları

- KAMYON ŞOFÖRLERİ -

İSTANBUL'DAKİ TAŞ OCAĞI ŞANTİYEMİZE;

DOLGUN MAAŞLA ÇALIŞACAK,

DAMPERLİ ONTEKER VE

KIRKAYAK KAMYON ŞOFÖRLERİ ALINACAKTIR.

(C- CE1- E SINIFI EHLİYETLİ,

SRC'Lİ, GURBETÇİ, VARDİYALI)

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Akdağlar, 85 yılı aşan tecrübesi ile içinde bulunduğu tüm sektörlerde lider rolünü üstlenmeye devam ederken, dinamik ve çalışkan ekibiyle de ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmaktadır.

Akdağlar’ın ana iş kolu olan madencilik alanında agrega, nikel ve kum imalatı yapılmaktadır. 2015 yılında yapılan kapasite artışıyla, yıllık 10 milyon ton üretim ve satış miktarı hedeflenmiştir.

İnşaat sektöründe birbirinden önemli projelere imza atmış olan Akdağlar, AKPLAZA Ofis Kompleksi ile 2015 European Property Awards yarışmasında Türkiye’nin en iyi ofis projesi ödülüne layık görülmüştür.

Asfalt sektörüne 2011 yılında güçlü bir giriş yapan Akdağlar, bugün ülkenin en büyük asfalt üreticilerinden biri konumundadır.
Yüksek teknolojiyi beton üretiminde de kullanan Akdağlar, güçlü bir yapı için yine, güçlü temellere sahip olunmasının bilincinde, yüksek kalitede beton üretimi yapmaktadır.

Her sektöre kaliteli çözümler sunan Akdağlar, 85 yıldır durmadan çalışarak bir avuç topraktan koca bir medeniyet kurmaya ve hayatı güzelleştirmeye devam ediyor.

AKDAĞLAR MADENCİLİK SAN. TİC. A.Ş.

Copyright © 2018 isinibul.com