Sevilmiş Sanayi Dikiş Makinaları Ve Tic. Ltd. Şti.

"- Mağaza Elamanı - Fatih'teki Makina Ve Yedek Parça Mağazamıza Yetiştirilmek Üzere Bay Elemanlar Aranıyor." ilanına ait detaylar

- Mağaza Elamanı - Fatih'teki Makina Ve Yedek Parça Mağazamıza Yetiştirilmek Üzere Bay Elemanlar Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 272 görüntüleme Bay  İlan No : 12749

İş Detayları

- MAĞAZA ELAMANI -

FATİH'TEKİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA MAĞAZAMIZA

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAY ELEMANLAR ARANIYOR. 

Şirket tanımı

“Müşteri Memnuniyeti bizim için en değerli unsurdur.”

Uzun yıllar gıda sektöründe hizmet verdikten sonra 1989 yılında Unkapanı Manifaturacılar Çarşısı 4.Blok’ta faaliyete geçen firmamız, yapmış olduğu ithalat ve ihracatlarla gelişerek, tecrübeli ve güvenilir kadrosuyla Türkiye Konfeksiyon Sanayi Dikiş Makineleri ve Yedek Parçaları konusunda, sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olmuştur.

Merter Tekstil Merkezinde ve İstanbul Trakya Serbest Bölgesinde şubelerini açarak ürün yelpazesini son derece genişletmiş olan firmamız, dünya markalarından Gemsy ve FDM’nin Türkiye başta olmak üzere, Doğu Avrupa ülkelerindeki tek distrübütörü olarak hizmet vermeye başlamıştır.Bunların dışında Brother ,Juki, Sıruba, Pegasus, Kansaı, Eastman Sunshine, Typıcal, Pfaff, Kingtex, Rimoldi, Janome gibi tanınmış markaların makine ve yedek parçaları; kesim motorları ve yedek parçaları, ütü, pres, kesim makineleri ve sanayi dikiş makine motorları, Plotter ve CAD sistemlerinin de ithalat ve ihracatını stoklu ve spot fiyatlarla yapmaktadır. Tescilli markalarımız olan Sewtex, Bluestar, Bestman, ASM,JET, JET Mahir,Mauser, Lazelli ve Tokıa da stoklu ve spot fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Dikiş makineleri ve yedek parçalarında 15.000'in üzerinde çeşidimiz mevcuttur. Ütüleme sistemleri,kazan,paskala ve pres çeşitlerine ilave olarak her türlü sanayi ve aile tipi dikiş makinelerinin, marka ve modeline uygun iğne çeşitleri (Orange-Organ-Groz-Beckert, Muva,Schmetz) stoklarımızda geniş bir yer tutmaktadır.


Önce kalite , hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız için hedef, saygıdeğer müşterilerimizin bizlerden memnun kaldığını kendimize ıspatlamaktır. En büyük sermayemizin müşterilerimizin bize ve ürünlerimize duyduğu güven olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda 31 yıldır süren ticari hayatımızda sorumluluğumuz artarak devam etmektedir. Bunun bilincinde olarak kaliteden ödün vermeden satılan ürünlerden hayır görülmesini temenni eden firmamız için müşteri memnuniyeti en değerli unsurdur.



“dünya markaları bir arada,kaliteden ödün vermeden,dünyada SEVİLMİŞ”

SEVİLMİŞ SANAYİ DİKİŞ MAKİNALARI VE TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com