Hasret Moda Gelinlik

"- Mağaza Elemanı - Acele Gelinlikte Deneyimli, Arapça- İngilizce Bilen, Satış Elemanları Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Mağaza Elemanı - Acele Gelinlikte Deneyimli, Arapça- İngilizce Bilen, Satış Elemanları Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 313 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 18671

İş Detayları

- MAĞAZA ELEMANI -

ACELE GELİNLİKTE DENEYİMLİ,

ARAPÇA- İNGİLİZCE BİLEN,

SATIŞ ELEMANLARI

ALINACAKTIR.

(FATİH)

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Prim
  • Yemek

Şirket tanımı

HASRET MODA, Melahat ÖZTÜRK tarafından 1994 yılında Güngören’de 220 metrekarelik ilk şubesiyle bu yolculuğa başlamıştır. Her geçen gün hızlı bir ilerleme kaydedip vizyonunu  genişleterek ve en iyi hizmet ilkesine sahip olmuştur.

Bugüne kadar kendine özgü tasarımlarıyla farklılığını göstermiş ve kişiye özgü çalışmalarıyla gelinliklerin büyüsünü ve ihtişamını ortaya çıkarmıştır.

İlk hedefimiz müşterinin memnuniyeti ve tabi ki mutluluğudur. Özel tasarım gelinlik ve nişanlıklar, özel tasarım türbanlı gelinlik ve nişanlıklar ve hatta özel tasarım abiyelerle müşterilerimizin her türlü isteklerini profesyonel kadromuz ve üstün kalitemizle rahatlıkla karşılamaktayız. Bizler yakından takip ettiğimiz son tredlerin yanı  sıra müşterilerimizin özel kriterlerini ve vücut anatomilerini de göz önünde bulundurarak, arzuladıkları gelinliklere kavuşmalarını sağlıyoruz.

Firmamız her türlü modeli ürettiği gibi her bütçeye göre de modeller üretmektedir. Her tarza hitap edebilen farklı modellerimizden özellikle türbanlı müşterilerimiz için tasarlanan ürünleri görmeden karar vermemenizi tavsiye ederiz.

Hasret Moda olarak biz, Güngören de 2 Fatih de 3 olmak üzere 2000 m² lik alan içerisinde toplamda 5 şubemiz ve 2 fabrikamızla siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için büyümeye devam ediyoruz

 

Hasret Moda Gelinlik

Copyright © 2018 isinibul.com