Görhan İnşaat Ve Mobilya San. Tic. A.Ş.

"- Mobilya Ustası- Kalfası - Cilacısı - İşçisi - Montaj Personelleri - Depo Elemanları - Elektrik Teknikerleri - Mobilya Makina Operatörü - Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Mobilya Ustası- Kalfası - Cilacısı - İşçisi - Montaj Personelleri - Depo Elemanları - Elektrik Teknikerleri - Mobilya Makina Operatörü - Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu Kocaeli 558 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 22403

İş Detayları

KOCAELİ DİLOVASINDA BULUNAN

MOBİLYA İMALATI YAPAN FABRİKAMIZA;

DOLGUN ÜCRETLE ÇALIŞACAK


- MOBİLYA USTASI- KALFASI -

- CİLACISI - İŞÇİSİ -

- MONTAJ PERSONELLERİ -

- DEPO ELEMANLARI -

- ELEKTRİK TEKNİKERLERİ -

- MOBİLYA MAKİNA OPERATÖRÜ -

           ALINACAKTIR.

0262 754 65 91- 234 DAHİLİ (YATILI OLABİLİR) 


Sosyal Haklar

  • SGK
  • Servis
  • Yemek

Şirket tanımı

Kaliteyi her zaman birincil amaç gören ve bu konuda çıtasını sürekli yükselterek en iyiyi üretme amacında olan Görhan İnşaat ve Mobilya A.Ş., 1981 yılında inşaat şirketi olarak kurulmuş olup 1987 yılında başladığı mobilya üretimini şu anda Gebze Dilovası Organize Sanayi Bölgesindeki 21.000m2 açık ve 5.000m2 kapalı üretim tesisinde sürdürmektedir. Sürekli gelişen ve büyüyen şirketimiz 2 yıl içinde üretim alanını ve kapasitesini 2 katına çıkartmayı hedeflemektedir.

Kuruluşundan beri proje bazlı imalatlara yönelen şirketimiz bunun sonucunda her türlü ahşap dekorasyon uygulamaları konusunda çok geniş bir tecrübeye sahip olmuştur. Gelişen üretim kalitemiz ve tecrübemiz başta Rusya olmak üzere, Kazakistan, İsrail, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve İngiltere olmak üzere yurtdışında çok önemli projeleri başarıyla tamamlamamıza olanak sağlamıştır. Yurtiçi referanslarımız ise Türkiye’nin en köklü ve büyük inşaat firmalarını içine alan çok geniş bir yelpazededir.

Tesisimiz başta ahşap kapı, mutfak, banyo, vestiyer ve gömme dolapları, merdiven, doğrama ve lambri olmak üzere her türlü ahşap dekorasyon elemanını seri olarak üretebilecek teknolojik üstünlükte ve aynı zamanda esnekliktedir. Teknik personelimiz büyük bölümü uzun yıllardır şirketimiz bünyesinde yetişmiş 15 mimar ve mühendis dışında büyük çoğunluğu meslek lisesi mezunu yetişmiş tecrübeli üretim elemanlarından oluşmaktadır.

Kaliteyi her zaman en önde gelen hedefi olarak belirlemiş olan şirketimiz bu doğrultuda meydana getirdiği 25 yıllık tecrübesi ve teknik bilgi birikimiyle her zaman daha iyisini üretmek için çalışmalarına devam etmektedir.


GÖRHAN İNŞAAT VE MOBİLYA SAN. TİC. A.Ş.

Copyright © 2018 isinibul.com