Rbks Fashion İs Art

"- Modelist - Laleli Piyasasını Bilen, Bayan Pantolonunda Deneyimli, Bayan Modelist Aranıyor. Tercihen 42-44 Beden, Bilgisayar Sistemimiz Mevcuttur. Bilgisayar Çizimcimiz Ayrıdır." ilanına ait detaylar

- Modelist - Laleli Piyasasını Bilen, Bayan Pantolonunda Deneyimli, Bayan Modelist Aranıyor. Tercihen 42-44 Beden, Bilgisayar Sistemimiz Mevcuttur. Bilgisayar Çizimcimiz Ayrıdır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 360 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 12439

İş Detayları

LALELİ PİYASASINI BİLEN,

BAYAN PANTOLONUNDA DENEYİMLİ,

BAYAN MODELİST ARANIYOR.

TERCİHEN 42-44 BEDEN,

BİLGİSAYAR SİSTEMİMİZ MEVCUTTUR.

BİLGİSAYAR ÇİZİMCİMİZ AYRIDIR.


Şirket tanımı

RBKS Tekstil 1979 yılında İstanbul Emimönü'nde küçük bir atölyede kurulmuş, daha sonraki yıllarda İstanbul Laleli'de hizmetlerini ve kalitesini artırarak, dünyaya standartlarında büyük beden bayan pantalon ve kapri imalatı ile yurtdışına açılmıştır.

 

Dünya kalite standartlarındaki tasarım ve imalatlarıyla RBKS markasını sizlerle buluşturmak ve herhangi bir problemde en hızlı şekilde çözüme ulaşabilmek amacı ile İstanbul Laleli'de 2 mağazamız bulunmaktadır.

 

Yaptığımız işlerin tamamında müşterilerimizi memnun ederek yeni tasarımlarla farkındalık yaratmaktır. Bizimle iletişime geçerek, ürünlerimiz, mağazalarımız, iş politikamız hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

RBKS FASHİON İS ART

Copyright © 2018 isinibul.com