Selena Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"- Muhasebe Elemanı - Zeytinburnun'daki Örme Kumaş Firmamız Selena Tekstilde Çalışmak Üzere, Cari Hesap Uzmanları, Tercihen Micro Bilen Elemanlar Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Muhasebe Elemanı - Zeytinburnun'daki Örme Kumaş Firmamız Selena Tekstilde Çalışmak Üzere, Cari Hesap Uzmanları, Tercihen Micro Bilen Elemanlar Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 318 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 15866

İş Detayları

- MUHASEBE ELEMANI -

ZEYTİNBURNUN'DAKİ ÖRME KUMAŞ FİRMAMIZ

SELENA TEKSTİLDE ÇALIŞMAK ÜZERE,

CARİ HESAP UZMANLARI,

TERCİHEN MİCRO BİLEN

ELEMANLAR ALINACAKTIR.

Şirket tanımı

Selena Tekstil 1990 yılında Hasan Uymaz tarafından İstanbul'da faaliyete geçirilmiştir. Selena Tekstil, işini büyük bir aşk ve sorumluluk duygusuyla yaparak bugünlere kadar gelmiştir.

Selena Tekstil'in faaliyet alanı; başta örme kumaş imalatı ve satışı olmak üzere, iplik alım satım alanlarında da faaliyet göstermektedir.

Yuvarlak örgü makinelerin de itinalı olarak üretilen örme kumaşların kalite kontrol işlemlerinden sonra ham veya Türkiye'nin en modern boya ve apre tesislerinde boyandıktan sonra yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize satışı yapılmaktadır.

Selena Tekstil olarak Almanya, Hollanda, İtalya, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Rusya, Fransa, İsrail, Sırbistan, Hırvatistan ve Slovenya gibi ülkelere ihracatlarımızı gerçekleştirmenin ötesinde de pazarımızın her geçen gün genişlemesinin büyük payı vardır;

Selena Tekstil, kaliteli ürünü, uygun fiyatla zamanında teslim etmeyi ve en önemlisi müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiştir.

SELENA TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com