Unipel Deri Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş.

"- Müşteri Temsilcisi - Deri Ve Tekstil Sektöründe Çalışmış, Tercihen Daha Önce Müşteri Temsilciliği Yapmış Personel Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Müşteri Temsilcisi - Deri Ve Tekstil Sektöründe Çalışmış, Tercihen Daha Önce Müşteri Temsilciliği Yapmış Personel Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 452 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 16927

İş Detayları

- MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ -

DERİ VE TEKSTİL SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ,

TERCİHEN DAHA ÖNCE MÜŞTERİ TEMSİLCİLİĞİ YAPMIŞ

İNGİLİZCE BİLEN

DİKSİYONU DÜZGÜN

AKTİF BİLGİSAYAR KULLANABİLEN

TAKIM ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK

İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR.

İŞYERİMİZ YENİBOSNADA'DIR.


Şirket tanımı

Unipel Deri, 1979 yılından bu yana uluslararası markalar için deri, kürklü ve kürklü konfeksiyon üretimi yapan Türkiye'nin önde gelen firmalarından biridir. Konfeksiyon departmanımız ve satış ofisimiz, hem üretim hem de showroom olmak üzere 2500 m2'lik alana sahip İstanbul'da bulunmaktadır. Yıllık 50.000 giysi kapasitesi ile şekillendirme, araştırma ve geliştirme hizmetleri, numune alma ve giysi üretimine kadar çeşitli hizmetler sunuyoruz.

Uşak'taki tabakhanemiz, kuzu postu konusunda en geniş portföye sahip olarak Türkiye'nin lider tankıdır. Müşterilerimiz için çeşitlilik arıyoruz ve İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, İzlanda, Güney Afrika dahil olmak üzere çeşitli menşelerden hammadde ithal ediyor ve yüksek kalite standartlarımızla tabaklıyoruz.

Tabakhanemiz 15.000 m2 alana sahip olup günlük 4.000 adet kuzu postu üretebilmektedir. Kuzu postu üretimimiz Avrupa Standartları kriterlerini karşılamaktadır. Uluslararası markaların talep ettiği kimyasal testler periyodik olarak yapılmaktadır.

UNİPEL DERİ ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

Benzer İş İlanları

Copyright © 2018 isinibul.com