Sunmetal Paslanmaz Çelık San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti.

"- Presci - Cilacı - Paslanmaz Çelik İmalatına Presci-Cilacı Alınacaktır. (Sultangazi)" ilanına ait detaylar

- Presci - Cilacı - Paslanmaz Çelik İmalatına Presci-Cilacı Alınacaktır. (Sultangazi) Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 385 görüntüleme Bay  İlan No : 15864

İş Detayları

- PRESCİ - CİLACI -

PASLANMAZ ÇELİK İMALATINA

PRESCİ-CİLACI

ALINACAKTIR.

(SULTANGAZİ)

Şirket tanımı

Sun Metal, pişirme gereçleri sektörüne doğru aksesuar çözümleri sunmak için 2003 yılında bir aile şirketi olarak kurulmuş genç ve dinamik bir şirkettir. Yenilikçi tasarımlarımız, tüm ürünlerimize verdiğimiz yüksek kalite ve en ufak detaylara verdiğimiz özenle, yurt içi ve yurt dışı değerli müşterilerimiz için kısa sürede önemli bir konuma ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Dünyanın öncü firmalarıyla sürdürdüğümüz ortaklık ilişkileri, sürekli artan seviyede yenilikçi ve kaliteli ürünler ve daha iyi bir hizmet yaratma yönündeki motivasyonumuzu ve sorumluluk duygumuzu yoğunlaştırmaktadır.

Misyonumuz, iş ortaklarımıza, kullanım kolaylığı, tasarım iştahı ve son kullanıcılara mümkün olan en iyi ürünleri işbirliği içinde sunmaya yardımcı olan çeşitli pişirme gereçleri aksesuarlarını sorumlu ve etik bir şekilde sağlayarak güvenilir bir ortak olarak tamamlayıcı ürünler üretmek ve hizmet etmektir. yemek pişirmede sağlık.

Ana faaliyetimiz, ana ürünlerimizin yan tutamaklar, topuzlar, uzun kulplar, tencere, tava, güveç, kızartma tavaları için kilitleme ve kaldırma aletleri olduğu, hem endüstriyel hem de ev segmentlerine hitap eden mutfak ekipmanları için geniş bir paslanmaz çelik aksesuar yelpazesi üretmektir. çaydanlıklar, süt kazanları, süt çalkalamaları, gastronom kapları vb. Üretimimiz ağırlıklı olarak paslanmaz çeliğe dayalı olmakla birlikte, yüksek kaliteli bakalit aksesuarlar da sunabiliyoruz.

Sun Metal olarak sağlam, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla ve zamanında sunarak siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefliyoruz. Ayrıca coğrafi konumumuz nedeniyle müşterilerimize önemli lojistik alternatifler sunuyoruz. En üst düzey teknolojileri kullanarak yenilikçi bir yaklaşımla müşterilerimizin gereksinimlerine gururla hizmet etmekteyiz. Pazardaki yenilikleri ve farklılaşmayı gerçekleştirmek için sürekli Ar-Ge faaliyetleri yürütüyor ve firmalara özel çözümler sunuyoruz. Kalite standardımız ISO 9001, ISO 14001 ve SA-8000 sertifikalıdır.

Tencere üretiminiz için hangi aksesuarlara ihtiyacınız olabilir, bırakın biz halledelim!

SUNMETAL PASLANMAZ ÇELIK SAN. VE DIŞ. TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com