Er-Paz Gıda Pazarlama Ltd. Şti.

"- Sevkiyat Şoförleri - Acele Gıda Dağıtım Firmamıza; 25-45 Yaşlarında, Src Psikoteknik Belgeli, B Sınıfı Ehliyetli, Kamyonetle Sevkiyatta Çalışacak Şoförler Alınacaktır. (Bahçelievler)" ilanına ait detaylar

- Sevkiyat Şoförleri - Acele Gıda Dağıtım Firmamıza; 25-45 Yaşlarında, Src Psikoteknik Belgeli, B Sınıfı Ehliyetli, Kamyonetle Sevkiyatta Çalışacak Şoförler Alınacaktır. (Bahçelievler) Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 356 görüntüleme Bay  İlan No : 23240

İş Detayları

- SEVKİYAT ŞOFÖRLERİ -

ACELE GIDA DAĞITIM FİRMAMIZA;

25-45 YAŞLARINDA,

SRC PSİKOTEKNİK BELGELİ,

B SINIFI EHLİYETLİ,

KAMYONETLE SEVKİYATTA ÇALIŞACAK

ŞOFÖRLER ALINACAKTIR.

(BAHÇELİEVLER)

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

ERPAZ GIDA PAZARLAMA LTD.ŞTİ.

1995 yılında gıda ticareti yapmak üzere kurulmuştur. Toplu tüketim ve perakende sektöründeki gelişmelere paralel bir yönetim planlamasıyla faaliyetlerini sürdüren Erpaz gıda pazarlama ltd.şti., yıllar içinde değişen pazarlama ve satış anlayışını istikrarlı bir büyümeye taşımıştır.

Erpaz gıda pazarlama ltd.şti., Türkiye’nin kendi sektörlerinde lider konumdaki markaların dağıtım ve distrübütörlüğünü profesyonel bir yaklaşımla gerçekleştirmektedir. Erpaz gıda pazarlama ltd.şti., 2007 yılında yeni binasına taşınarak 1500m2 depo, 400m2 ofis olmak üzere 35 kişilik mobil satış operasyon dağıtım kadrosuyla hizmet vermektedir.

Erpaz gıda Pazarlama ltd.şti., bayiliğini ve distribütörlüğünü yaptığı ürünleri İstanbul Avrupa yakasında boğaz hattından silivri’ye uzanan geniş bir rut üzerinde pazarlamakta ve Anadolu Yakası’ndaki çalışmalarını da yapılandırmaktadır.

Çalışmalarında insan kaynağını en değerli kaynak olarak gören firmamız bu alana gerekli yatırımı ve önemi vermektedir.

Yaşadığımız ülke hızlı büyüyen ve gelişen bir ülke. Erpaz gıda pazarlama ltd.şti olarak bu değişime kayıtsız kalmayarak rotamızı mükemmel dağıtım firması olmaya çevirdik.
Sektöründe lider ve saygın firmaların distribütörlüğünü yapan Erpaz gıda pazarlama ltd.şti. Her geçen gün daha da şiddetli hissedilen rekabet duygusu ile beraber iş ortaklarından ve müşterilerinden aldığı destek ile en üst düzeyde müşteri memnuniyetini, satış ve dağıtım çözümlerini sağlamak için, Yatırımlarına ve çalışmalarına değişen piyasa şartlarına paralel olarak devam etmektedir.

Sürekli ve değişmeyen hedefi tüm paydaşları için artan oranda katma değer yaratmak olan, Erpaz gıda pazarlama lt.şti.. tüm faaliyetlerini uluslararası standartlarda kurumsal yönetim, müşteri memnuniyeti, toplumsal sorumluluk anlayışı ile yürütmektedir

Erpaz gıda pazalama ltd.şti. 1995’te başlayan yolculuğuna gelişerek ve verimliliğe odaklı büyüme stratejisiyle devam etmektedir.

ER-PAZ GIDA PAZARLAMA LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com