Jade Master Masaj Yatakları

"- Yönetici Yardımcısı Alınacaktır - Termal Masaj Yatakları Üretimi Yapan Firmamıza; Yurtdışındaki Merkezimizde Görevlendirilecek, Askerliğini Yapmış, 25-35 Yaşlarınada Tecrübeli- Tecrübesiz Bay Çalışma Arkadaşları Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Yönetici Yardımcısı Alınacaktır - Termal Masaj Yatakları Üretimi Yapan Firmamıza; Yurtdışındaki Merkezimizde Görevlendirilecek, Askerliğini Yapmış, 25-35 Yaşlarınada Tecrübeli- Tecrübesiz Bay Çalışma Arkadaşları Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 218 görüntüleme Bay  İlan No : 17041

İş Detayları

- YÖNETİCİ YARDIMCISI ALINACAKTIR -

TERMAL MASAJ YATAKLARI ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA;

YURTDIŞINDAKİ MERKEZİMİZDE GÖREVLENDİRİLECEK,

ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,

25-35 YAŞLARINADA

TECRÜBELİ- TECRÜBESİZ

BAY ÇALIŞMA ARKADAŞLARI

ALINACAKTIR.

Şirket tanımı

2002 Yılından beri sektörde hizmet veren firmamız, 2008 Yılında JADE MASTER'ın Türkiye Distrübütörlügünü alarak, Jade Master Türkiye olarak, 10 şube ile sektördeki yerini almıştır.

2009 yılında, "daha uygun fiyat, daha kaliteli üretim" hedefi ile, Kore Merkez ile görüşmeler başlamış ve Jade master'ın tüm patent hakları alınarak Türkiye'de, yerli üretim için düğmeye basılmıştır. 2 yılı aşkın süren AR-GE çalışmaları ve misafirlerimiz ile yaptığımız yüz yüze görüşmelerin sonucunda, Türk insanının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni yatağımız üretime hazır hale gelmiştir. 6 aylık test süresi esnasında gerekli olan bütün kalite ve onay belgeleri alınarak, 2011 yılı ortasından itibaren seri üretime geçilmiştir. Bugün, çeşitli üretim birimlerimizde üretilen yatağımızın parçaları, Yenibosna / İSTANBUL da bulunan üretim tesislerimizde son kontrolleri yapılarak, ambalajlanır ve sizlerin hizmetine hazır hale gelir. .

Türkiye genelinde 30 şube ile hizmet veren firmamız, 2014 yılında ilk ihracatınıda gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Beyninden, kablolarına, derisinden tüm metal ve plastik aksamlarına kadar tamamen ülkemizde üretilen yataklarımız, Türk insanına en iyiyi vermeyi hedeflemiş ve tamamen yerli mühendislerce yazılan programları sayesinde dünyada ilk kez "12 farklı programlı masaj yatağını" üretmiştir.

Türkiye'de üretim yapmanın en büyük artılarından biride, sınırsız ve kolay yedek parça teminidir. "Müşteri Memnuniyeti" için ilk şartlardan biri olan yedek parça temini ve hızlı teknik servis sayesinde sizlerin ürünümüzden uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde yararlanmanızı sağlamak, Jade Master olarak gurur duyduğumuz bir diğer özelliğimiz. Bu yüzden gönül rahatlığı ile "Satana kadar değil, Sonuna kadar..." diyoruz.

Firmamız, gelişen Teknolojiyi takip ederek insanlarımızın hizmetine sunmak adına, AR-GE çalışmalarına yatırım yapmakta ve en gelişmiş teknolojiyi sizlerin hizmetine sunmak için çalışmalarına ara vermeksizin devam etmektedir.
Ülkemizin kaynaklarını yurt dışına göndermek yerine, yerli üretim yaparak, bir çok insanımıza iş olanağı sağlayan, Bu topraklardan aldığını yine bu topraklara vermenin mutluluğunu yaşayan firmamız, sizden aldığı destekle bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir.

JADE MASTER MASAJ YATAKLARI

Copyright © 2018 isinibul.com