Fateks Terlik San. Tic. Ltd. Şti.

"Acele Silivri Ortaköy'deki Terlik Fabrikamıza; Traşlamada, Paketlemede, Makinada Çalışacak, Vasıflı- Vasıfsız, Bay- Bayan Elemanlar Alınacaktır." ilanına ait detaylar

Acele Silivri Ortaköy'deki Terlik Fabrikamıza; Traşlamada, Paketlemede, Makinada Çalışacak, Vasıflı- Vasıfsız, Bay- Bayan Elemanlar Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 363 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 18675

İş Detayları

ACELE SİLİVRİ ORTAKÖY'DEKİ

TERLİK FABRİKAMIZA;

TRAŞLAMADA, PAKETLEMEDE,

MAKİNADA ÇALIŞACAK,

VASIFLI- VASIFSIZ,

BAY- BAYAN

ELEMANLAR ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı



FATEX TERLİK bay, bayan ve Çocuk üzerine yazlık ve kışlık terlik imalatını İstanbul’da yapmaktadır. Kendi modellerinin imalatını yaptığı gibi size özel tasarımlarda sunmaktadır.

1985 yılından günümüze Terlik üretimi yapmaktayız.Topkapı’da bulunan işyerimizde üretimimiz devam etmektedir.İleri teknoloji kullanılarak yıllık 5 milyon çift terlik üretim kapasitesine ulaşmış bulunmaktayız.İngiltere, Gürcistan, Yunanistan, Bulgaristan, Macaristan, Polonya, Suriye, Rusya vb. ülkelere ihracatımız devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana sektöründeki yenilikleri Türkiye’ye getiren, müşterilerine zaman kazandıran hizmet ve ürünler sunan FATEX TERLİK, gelişmeye ve büyümeye açıkk kurumsal kimliği; uygun koşullar oluştuğunda ticaret ortaklıklarına açıktır.

Misyonumuz

Müşterilerimizin her tür bilgiye kolay ve hızlı ulaşmalarını sağlayarak, etkin ve güvenilir hizmet sunmalarını, iş performanslarını arttırırken maliyetlerini düşürmelerini ve zamandan tasarruf etmelerini sağlamak.

Vizyonumuz

Bilgi yönetimi alanında etkin ve teknolojik çözümler üretmek için yenilikleri sürekli takip ederken, müşterilere beklentilerinin üzerinde hizmet ve ürün sunmak; yüksek nitelikli ve küresel standartlarda oluşturduğu kurumsal yapısı ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almak. Sürekli Gelişme” ve “Yaşamda Kalite” prensipleri doğrultusunda kuruluşumuzun sektöründe Öncü, Lider ve Saygın bir Dünya Şirketi olmasını hedefliyoruz.

Değerlerimiz

Tutarlılık – Eylemler ve öylenenler arasında tutarlı bir bağ bulunması gerekir ve mevcudiyeti aranır.

Esneklik – Olaylar karşısında esnek davranılır, doğmatik tutum sergilemekten kaçınılır.

Şeffaflık – Gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili sonuç ve gelişmeler sosyal paydaşlara ve çalışanlara açıkca iletilir.

Kalite – Kalite, hem ürün hem de hizmetlerin olmazsa olmaz bileşeni olarak kabul edilir.

Etik – Şirketler ve çalışanları, söz ve davranışlarında; yasalara, ahlaki değerlere, örf ve adetlere, kişi ve kuruluşlara, çevreye saygılı biçimde davranırlar.


FATEKS TERLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com