Adak Yemek Gıda San. Tic. Ltd. Şti.

"Adak Yemek Firmamıza; Aşçıbaşı, Aşçı, Aşçı Yardımcısı Ve Bulaşıkçı Alınacaktır. (Sultangazi)" ilanına ait detaylar

Adak Yemek Firmamıza; Aşçıbaşı, Aşçı, Aşçı Yardımcısı Ve Bulaşıkçı Alınacaktır. (Sultangazi) Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 245 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 20648

İş Detayları

ADAK YEMEK FİRMAMIZA;

AŞÇIBAŞI, AŞÇI,

AŞÇI YARDIMCISI VE

BULAŞIKÇI ALINACAKTIR.

(SULTANGAZİ)

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Şirketimiz; taşıma yemek, yerinde üretim ve outside organizasyon hizmetlerinin hepsinde ISO 9001:2008 ve ISO 2200:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerinin gereklerine uygun olarak hizmet vermektedir. Şirketimizin tamamını kapsayan bu belgeler ile; ”Yemek Üretimi, Taşınması ve Servisi” alanlarında tam yetkilidir. Bu belgeler aynı zamanda uluslararası geçerliliğe sahiptir.

Kalite yönetimi felsefesi ile YEMEK SANAYİ SEKTÖRÜNDE konumunu daha ileriye taşımak üretim kapasitesini de artırarak konumunu daha ileriye taşımak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde karşılamak ve yemek sektöründe öncü üreticiler arasında yer almak.

Davet ve düğünlerinizden, açılış törenlerinize, toplantı ve seminerlerinizden, resepsiyon ve şenliklerinize kadar tüm organizasyonlarda, ADAK Tabldot Yemek olarak, deneyimli, genç personel kadromuz ve teknik ekipmanlarımızla, sizlere yaratıcı fikirler ve seçenekler sunarak, tüm ihtiyaçlarınızı istekleriniz doğrultusunda karşılamaktayız. Organizasyonlarınız için, iletişim numaralarımızdan bize ulaşmanız yeterlidir.

ADAK YEMEK GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com