Alpcansın Petrol A. Ş.

"Akaryakıt Satış Elemanları Aranıyor." ilanına ait detaylar

Akaryakıt Satış Elemanları Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 134 görüntüleme Bay  İlan No : 11630

İş Detayları

BAYRAMPAŞA'daki Akaryakıt İstasyonumuza; Deneyimli- deneyimsiz akaryakıt satış elemanları alınacaktır.

Şirket tanımı

2006 yılında ticari faaliyetlerine başlayan Alpcansın Petrol, 76 yıldır Türk akaryakıt sektörünün lideri olan Petrol Ofisi’nin yetkili bayisi olarak hizmet vermektedir. Tesisimiz en son teknoloji otomasyon sistemiyle donatılmış olup, bütün teknik ekipmanlar ve operasyonel işlemler merkezimizde bulunan yazılım programı aracılığı ile kontrol ve takip edilmektedir. 

Şirketimiz Petrol Ofisi kimliği altında verdiği üst düzey hizmet ve müşteri memnuniyetindeki başarılarından dolayı 2009 yılında Petrol Ofisi AutoMatic Filo Yönetim Sistemi yetkili bayiliğinide bünyesine katarak, filo yönetiminde otomasyon sistemini kullanarak maliyetlerini kontrol altına almak isteyen müşterilerine ülke çapında 1700 ü aşkın petrol ofisi istasyonuyla aracılığıyla hizmet vermeye başlamıştır. AutoMatic Filo Yönetim Sisteminde Satış ve satış sonrası hizmetlerde, çözüm odaklı yaklaşımlarıyla müşteri menuniyetinde sektörde fark yaratan Alpcansın Petrol kısa sürede rakiplerinden farklılaşmıştır.

Alpcansın Petrol, 1987 yılından beri 2,6 milyon metrekarenin üzerinde, çok sayıda proje gerçekleştirerek Türkiye’nin inşaat alanında modernleşmesine katkı sağlayan İmpa Yapı A.Ş. grup şirketidir.

Alpcansın Petrol A. Ş.

Benzer İş İlanları

Copyright © 2018 isinibul.com