Asbelt Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.

"Asbelt Güneşli Fabrikamıza; Askerliğini Yapmış Bay Elemanlar Aranıyor. " ilanına ait detaylar

Asbelt Güneşli Fabrikamıza; Askerliğini Yapmış Bay Elemanlar Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 562 görüntüleme 21-45 Yaş Bay  İlan No : 12590

İş Detayları

TAŞIMA BANDI İMALATI YAPAN KONVEYÖR FABRİKAMIZA; ASBELT

Askerliğini yapmış Bay Elemanlar alınacaktır.

Şahsen Müracaat için Adres: BAĞLARMah. Osmanpaşa Cad. No:45 Güneşli/ Bağcılar

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

PVC ve PU konveyör bantları ve düz transmisyon kayışları üreticisi Asbelt, İstanbul'da bulunan ve 2002 yılında kurulmuştur.

Asbelt, kabul edilebilir bir kalite ve uygun fiyatlarla geniş bir yelpazeye sahiptir. Uzun süre deneyim sahibi olan PVC & PU konveyör ve düz şanzıman kemerleri, size Profesyonel servisimizle hizmet sunmamızı sağlar. Asbelt, tekstil, seramik, baskı, kağıt, gıda ve ahşap sanayileri ile kaynak presleri ve zımbalama makineleri için çeşitli kayışlar sağlar.

Farklı alanlardaki yeni araştırma ve geliştirme, müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamamıza ve standart ürün yelpazemizi sürekli arttırmamıza olanak tanır.

Asbelt, yerel pazarda önemli bir pazar payına sahiptir. Firmamız Balkan, Avrupa, Güney Amerika ve Orta Doğu gibi farklı bölgelerdeki şirketlerle uğraşmaktadır.

Şimdi 50'den fazla ülkede yüksek düzeyde geliştirilmiş distribütör ağı ile tüm dünyada en tanınmış konveyör bantları ve düz transmisyon üreticilerinden biriyiz.

Sanayi sektöründeki araştırmalar, yüksek kaliteli konveyör bantları kullanarak, imalatçıların ürettikleri en iyi optimizasyon imkânlarına ulaşmalarını mümkün kıldığını gösteriyor.

Rekabet gücümüzü kullanarak her yıl yüksek düzeyde profesyonellik ve pazarda genişleme imkânı buluyoruz ve uzmanlarımız, üretiminiz için işinizi daha verimli ve üretken hale getirecek en iyi çözümleri bulmanıza yardımcı olacaktır.






Amacımız, her zaman kaliteyi ve doğru fiyatın sağlanması, konveyör bantlar ve güç yassı iletim kemerlerinin modernizasyonu ve geliştirilmesi ile müşterilerin satın alım sonrası iletişim hizmetlerine ayak uydurmak ve gerekli desteği ve Müşterilerimize en iyi şekilde sunma arzumuz doğrultusunda danışma hizmeti veriyoruz.Servis, çalışmamızın en önemli bölümlerinden biridir, örneğin konveyör kayışları ve düz transmisyonlar olmaksızın endüstriyel işlemler dondurulmaya zorlanmıştır. Mümkün olduğunca çabuk malzemelerle tedarik etme konusunda büyük deneyime sahibiz. İşte bu yüzden misyonumuz dünya ekonomik kalkınmasında büyük rol oynamaktadır. Her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamalı ve titizlikle her ayrıntıyı ve farklı ilgi teknik projeleri aramalıyız.Zamanın ve bilginin çok önemli olduğu modern pazarda size, olması gereken hizmetin ne olduğunu gerçekten ilham verecek en iyi hizmeti sunabiliriz. Genellikle iş dünyasında iş sektöründe çalıştığımız ve uzun vadeli bir iş ararken, bize güvenebilirsiniz ve en iyi hizmeti alırsınız.Müşterilerimizin beklentilerini ve güvenini sağlamak için, kesme, kaynak yapma ve kayış üretimi için makineler üretmek için derin ve detaylı çalışmalar yaptık. Müşterilerimizin kapasitelerini ve müşterilerimizin profesyonelliklerini arttırmak için çeşitli atölye ve fabrikalar kurduk.

Asbelt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Copyright © 2018 isinibul.com