Macit & Macit Otomotiv Kimyevi Mad. San. Tic. Ltd. Şti.

"- Aşçı - Acele İkitelli'deki Firmamıza; 15 Kişiye Yemek Yapabilecek Aşçı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Aşçı - Acele İkitelli'deki Firmamıza; 15 Kişiye Yemek Yapabilecek Aşçı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 108 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 24832

İş Detayları

- AŞÇI -

ACELE İKİTELLİ'DEKİ FİRMAMIZA;

15 KİŞİYE YEMEK YAPABİLECEK

AŞÇI ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı


AMACIMIZ

 


 GELECEK PLANLARIMIZ 

Önümüzde bizi bekleyen birçok proje, hedef ve fikir var. Kısa vadede, Macit&Macit Ltd. olarak kalite, teknik altyapı, güvenlik, hız, sorun çözebilme, çözüm üretebilme, müşteri odaklılık açısından kendimize rakip görmüyoruz. Bizim, için ön planda olan eski, yeni, potansiyel tüm müşterilerimize daha iyi kendimizi ve hizmetlerimizi tanıtabilmek, tanıştırabilmek ve güzel ilişkilerimizi sürdürebilmek.


 TARİHİMİZ 

Macit&Macit Ltd, otomotiv endüstrisi ve diğer endüstriyel alanlarda sektöründe güçlü bir tedarik altyapısı oluşturmak amacıyla 1998 yılında kurulmuştur. hizmet kapsamının genişletilmesi ile konusunda 2 yıl içinde hizmet verdiği müşteri potansiyeli açısından piyasa lideri konumuna yükselmiştir.
 
Macit&Macit Ltd, çeşitli ölçekteki kurum ve kuruluşlara, kaliteli ve verimli iş yapabilmeleri için gereken mamul, aramamul ve hammadde üretimi ve temini sağlamaktadır. Bunu yaparken uluslararası standartları referans alarak kabul edip, gerekli modernizasyonu en kısa sürede uygulamaya almaktadır.
 
Macit&Macit Ltd. bugün, tamamı uzman ve deneyimli kadrosu ile İstanbul İkitelli OSB Metal-İş sanayi sitesindeki merkez binasında ve Türkiye genelindeki ana ve tali bayilerimizle birlikte hizmet sunmaktayız.Ayrıca dünya devleriyle işbirliği yaparken, genç ve dinamik kadrosuyla müşteriye özel çözümler de geliştirmektedir.
Liberizasyon sonrasında Türkiye'de en yüksek müşteri memnuniyeti yaratan alternatif üretici ve satıcı firma olmak.

MACİT & MACİT OTOMOTİV KİMYEVİ MAD. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com