Demircioğlu Makine San. Tic. Ltd. Şti.

"- Bayan Aşçı - Zeytinburnu'ndaki Firmamıza 15 Kişiye Yemek Yapabilecek, Ofis Temizliğiyle İlgilenecek, Bayan Aşçı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Bayan Aşçı - Zeytinburnu'ndaki Firmamıza 15 Kişiye Yemek Yapabilecek, Ofis Temizliğiyle İlgilenecek, Bayan Aşçı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 286 görüntüleme Bayan  İlan No : 12815

İş Detayları

               - BAYAN AŞÇI -

ZEYTİNBURNU'NDAKİ FİRMAMIZA

 15 KİŞİYE YEMEK YAPABİLECEK,

OFİS TEMİZLİĞİYLE İLGİLENECEK,

              - BAYAN AŞÇI -

                ALINACAKTIR.

Şirket tanımı

Demircioğlu Makine 1957 yılında Sabri İkiyek tarafından kurulmuş.Dönemin şartlarıyla sıcak dövme ve el işçiliğiyle tarım aletleri imalatında faaliyet göstermiştir.1985 yılında Sabri İkiyek’in oğulları Sedat İkiyek ve Vedat İkiyek tarafından faaliyete devam etmiştir.

1999 yılında şu anda faaliyet gösterdiği demirciler sitesinde Demircioğlu Makine Teks Tur.Ve Gıda San Tic Ltd Şti’ni kurmuşlar ve faaliyetlerine burada devam etmektedirler. Sürekli büyümeyi prensip olarak benimseyen firmamız kesim büküm kaynak alanında kendini geliştirmiş teknolojik makinelerle makine parçaları dekorasyon malzemeleri sipariş üzerine ve isteğe göre malzeme üretimine başlamıştır.


Artan iş potansiyeli nedeniyle kesim büküm ve kaynak işlerimize bir yenisini daha ekleyip 2007 yılında lazer alanında faaliyet göstermeye başlamış bulunmaktadır. Demircioğlu Makine olarak ilkemiz faaliyet gösterdiğimiz alanlarda bir marka olarak en üst düzeye taşımak ve sürekliliğini sağlamak ana hedefimizdir. 

DEMİRCİOĞLU MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com