Meva Döner

"Döner İmalathanesine Usta" ilanına ait detaylar

Döner İmalathanesine Usta Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 659 görüntüleme Bay  İlan No : 10091

İş Detayları

Meva Döner Silivri şubemizde;

Döner imalathanesinde çalışacak, bay elemanlar aranmaktadır.



Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yol
  • Yemek

Şirket tanımı

Tarihçemiz

1995 yılında başladığımız döner prodüksiyonunda, üretimden pazarlamaya kadar sektörün tüm katmanlarında edindiğimiz tecrübe ile 21 yılda Avrupa’nın sayılı döner üreticilerinden biri haline geldik.

Sırrımız ;insanlara, hem et hem de tavuk dönerde aradıkları lezzeti en kusursuz şekilde sunmak. Ve bunu gerçekleştirebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

2010 yılında üretim alanımızda yapılan kontrollerde Europaische Gemeinde belgesini alarak tüm Avrupa’ya dağıtım hakkı elde ettik. Berlin’de 150, Almanya genelinde 45 ayrı şubeyi açarak ulaşılması zoe bir başarıyı yakaladık. 2016 yılında girdiğimiz Türkiye pazarında kısa sürede 3 şubede hizmet vermeye başladık.

Bugün Türkiye’de şubeleşmemizin temel amacı kaliteli ve sağlıklı döneri Türk halkıyla buluşturmak ve oluşturacağımız istihdamla halkımıza iş imkanı sunmak, ayrıca Türkiye’mize getireceğimiz değerlerle ekonomik ve sosyal alanda katkı sağlamaktır.

Misyonumuz

Sağlık ve hijyen kuralları çerçevesinde üretim yapmak ve yaptığımız üretimin kendi ailemize dahi gönül rahatlığı ile yedirebilecek kaliteye çıkmasını sağlamaktır.

Vizyonumuz

Üretimini yaptığımız ürünleri, Avrupa ve Türk gıda üretim standartları çerçevesinde en üst düzey kurallarla taviz vermeden yapmaktır.

Meva Döner

Copyright © 2018 isinibul.com