Rico Karakuş Hırdavat San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"Bayan Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor. " ilanına ait detaylar

Bayan Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 236 görüntüleme Bayan  İlan No : 16948

İş Detayları

İstoç'dakiHırdavat firmamızda çalışacak

Bayanön muhasebe elemanı aranıyor.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yol
  • Yemek

Şirket tanımı

1969 yılından günümüze "müşteri memnuniyeti,kalite ve ilkeli ticaret" prensiplerinden taviz vermeden, sektörde önemli bir boşuğu dolduran KARAKUŞ HIRDAVAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.sahasında yeniliğin de aktörlerindendir.

Yaşamın lokomotifi sayılan yenilenmenin ve değişimin kendini daha çok hissettirdiği günümüzde, şirket olarak edindiğimiz birikim ve tecrübelerle sürekli değişiyor ve kendimizi yeniliyoruz. Sektörün çok dinamik olması, sürekli yenilenebilir muhtevada ürünleri barındırması, "yeniliğin" kendi hızında takibini zaruri hale getiriyor.

Herşeyin çok hızlı bir şekilde ilerlediği günümüzde durmak, geri kalmak anlamına geleceğinden siz değerli müşterilerimizden aldığımız pozitif enerji ve olumlu tepkiler RICO markalı ürünlerimizin çok geniş sahalara yayılmasını sağlayacak ve bu meyanda sektörün köşe taşlarından olan KARAKUŞ HIRDAVAT, ilkelerinden taviz vermeden süre gelen istikrarını devam ettirme azminde gayretinde olacaktır.

SAYGILARIMIZLA

HAKKIMIZDA

Rico Karakuş Hırdavat San. ve Tic. Ltd. Şti.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com