By Saraylı Et Ve Gıda

"Bayrampaşa'daki Et Firmamıza; Kasaplar Alınacaktır." ilanına ait detaylar

Bayrampaşa'daki Et Firmamıza; Kasaplar Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 298 görüntüleme Bay  İlan No : 20680

İş Detayları

BAYRAMPAŞA'DAKİ ET FİRMAMIZA;

KASAPLAR ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı


Saraygetirsin Hakkında

Firmamız 2008 yılında İstanbul Fatih Şehremini semtinde kuruldu. Yoğun talep üzerine İstanbul Büyük Toptancılar sitesi MEGA CENTER 'a Taşındık. İstanbul bölgesinde Tarım Gıda ve hayvancılık tarafından, onay almış ilk 33. firma olarak üretim yapmaya başladık. Tüm ürünlerimiz veteriner Hekim kontrolünden geçerek size ulaşmaktadır. A'dan Z' ye tüm ihtiyaçlarınızı hijyenik koşullarda ve uygun fiyatlarda kaliteli ürünleri  hizmetinize sunuyoruz. Türkiye'nin seçkin markalarıyla çalışmaktayız.

Vizyon

Türkiye’de e-ticaret sektörünün lideri olmak. Faaliyet içerisinde olduğumuz alanlarda, Türkiye’nin güvenilir ve saygın kuruluşu olmak. Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek sizlere en uygun ürünü sunmaktır. Ticari ilke olarak dürüstlük, müşteriye karşı Güleryüz, müşteri memnuniyeti, zengin ürün çeşidi, ucuz ve istikrarlı fiyat politikasını benimsemekteyiz…

Misyon

Müşterilerimize ve mağazalara yenilikçi hizmetler sunarak, milyonlarca alıcı ve satıcıyı birbirine bağlayarak, kusursuz bir e-ticaret deneyimi yaşatmak için buradayız. İhtiyaç duyduğunuz gıda ve sarf malzemelerinin, ilk elden tedarik edilerek, saklama ve taşıma koşullarına riayet edilip, ilk günkü tazeliği ile en kısa ve doğru zamanda teslimatı için çalışıyoruz. Ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri ve mağazaların talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılayıp, güçlü bir iletişim ile tüketicimizle aramızda duygusal bir bağ kurmak ve müşteri sadakatini sağlamak istiyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında rekabet gücümüzü ve kârlılığımızı artırmak istiyoruz.

BY SARAYLI ET VE GIDA

Copyright © 2018 isinibul.com