Coşkunerler Turizm San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"- Garson - Bulaşıkçı - Yardımcı - Turkuvaz Medya Eyüp Alibeyköy'deki Yemekhanemize; Genç Dinamik Garsonlar,Bulaşıkçılar,Yardımcılar" ilanına ait detaylar

- Garson - Bulaşıkçı - Yardımcı - Turkuvaz Medya Eyüp Alibeyköy'deki Yemekhanemize; Genç Dinamik Garsonlar,Bulaşıkçılar,Yardımcılar Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 277 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 12759

İş Detayları

- GARSON - BULAŞIKÇI - YARDIMCI -

TURKUVAZ MEDYA

EYÜP ALİBEYKÖY'DEKİ YEMEKHANEMİZE;

GENÇ DİNAMİK

GARSONLAR,

BULAŞIKÇILAR,

YARDIMCILAR

ALINACAKTIR.

(09:00-18:00 arası aranması rica olunur.)

Şirket tanımı

Misyonumuz;

Sağlıklı ve hijyenik üretim alanı, her noktadaki özenli temizlik ve hassasiyet, kaliteli ürünler ve malzemeler, iştah kabartan lezzetli yemekler ve güler yüzlü hizmet misyonumuzdur.


Misyonumuz, müşterilerimizin en kaliteli, hijyenik, lezzetli ve sağlıklı yemekleri en uygun fiyata tüketmelerini sağlamaktır.



Vizyonumuz;

Kalite ve hizmet anlayışından vazgeçmeden, sürekli yenilenen ve gelişen, sektöründeki yerini koruyan ve müşteri memnuniyetini devamlı kılan lider firma olmaktır.



Kalite Politikamız;

Coşkunerler Catering olarak kalite politikamızdaki temel kriterlerimiz; hammadde temininde her zaman A Kalite ürünler kullanmak, ürünleri müşterimize kalite, hijyen ve sağlık zincirini bozmadan ulaştırmaktır. Sonrasında ise kaliteli üretimi, kaliteli hizmetle birleştirerek damak zevkini tamamlamaktır.

COŞKUNERLER TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com