Çamsan Metal San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"Çamsan Metal İşleme Makine'ye; Talaşlı İmalatta Yetiştirilmek Üzere; Kalite Kontrol- Montaj Elemanı Ve Makina Operatörleri Alınacaktır. (Kıraç) E5'den Servisli" ilanına ait detaylar

Çamsan Metal İşleme Makine'ye; Talaşlı İmalatta Yetiştirilmek Üzere; Kalite Kontrol- Montaj Elemanı Ve Makina Operatörleri Alınacaktır. (Kıraç) E5'den Servisli Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 260 görüntüleme Bay  İlan No : 21137

İş Detayları

               ÇAMSAN

METAL İŞLEME MAKİNE'YE;

TALAŞLI İMALATTA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE;

KALİTE KONTROL- MONTAJ ELEMANI VE

MAKİNA OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR.

(KIRAÇ) E5'DEN SERVİSLİ

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Servis
  • Yemek

Şirket tanımı

.

Firmamız "ÇAMSAN OTOMAT" unvanı ile 1976 yılında ticari faaliyetine başlamıştır. Beyaz eşya, otomobil ve küresel vana üreticilerine yan sanayi olarak otomat sektöründe 30 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Bu birikimlerini 1995 yılında "ÇAMSAN METAL İŞLEME MAKİNE YEDEK PARÇA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. unvanını alarak şirketleştirmiştir.

Sürekli büyüyen, gelişen ve yenilenen yapısı ile, otomat sektöründe müşterileri ile birlikte başarılara imza atmaya devam etmektedir.

Çamsan Metal Ltd. Şti., ilk açıldığı yıllardaki kapasite ve teknolojisini yenileyerek büyütmüş, bugün 1.300m²'lik kapalı alanda, 60 adet otomat makinesi ile yılda 750 ton pirinç çubuk talaşlı imalatı yapan büyük bir tesis haline gelmiştir.

Hedefimiz; çağın gereklerine yabancı kalmadan, kendimizi yarınlara pazar maksimizasyonu ile hazırlamaktır...

ÇAMSAN METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com