Can Yemek Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"Bulaşıkçı Ve Yemek Dağıtım Elemanı." ilanına ait detaylar

Bulaşıkçı Ve Yemek Dağıtım Elemanı. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 204 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 21571

İş Detayları

Bulaşıkçı ve Yemek Sevkiyatında çalışacak Şoför Yanında Yemek Dağıtımı yapacak Yardımcı Eleman alınacaktır.Güneşlide Bulunan CANAŞ Yemek Hizmetleri ve Toptan Gıda Satış ve Dağıtımı yapan Firmamıza;

0212.656 53 05

0552.795 65 31

[email protected]

Şirket tanımı

NEDEN BİZ?.

A kalite ürünlerle, hijyenik üretim ve kaliteli servis anlayışı ile hizmet vererek; lezzetin adresi olmuştur. Canaş Catering müşterileri, üretim tesislerini günün her saatinde ziyaret edebilir.

HEDEF VE MİSYONUMUZ.

%100 Müşteri memnuniyeti. Gelişmenin ve yenilenmenin en temel kaynağının eleştiriye açık olmaktan geçtiğini çok iyi biliyoruz. Mevcut ve Potansiyel müşterilerimizin bildirimlerini dikkatle inceliyor ve önemsiyoruz.

HIZMET TAAHHÜDÜ.

Siz değerli müşterilerimize yöresel farklılıklardan doğan farklı lezzetlerin ahengini sağlayarak en iyi şekilde hizmet verebilmek içim alımı yapılan tüm ürünlerin kalite kontrolü, bu ürünlerin pişirme,pişme anına kadar hijyenik ortamlarda korunması, sağlıklı bir şekilde işleyer Butik Servis farkıyla sofralarınıza sunmak, işletmenizdeki yemek konusu ile ilgili yetkililerden hizmetlerimiz hakkındaki görüş ve dileklerini alarak müşteri memnuniyetini sürekli artırmak taahhüdümüzdür.

Can Yemek Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

Copyright © 2018 isinibul.com