Cs Ayakkabı San. Ve Tic. A.Ş.

"Cs Ayakkabı'ya Yetiştirilmek Üzere; Vasıfsız, Bay Elemanlar Alınacaktır. (Merter)" ilanına ait detaylar

Cs Ayakkabı'ya Yetiştirilmek Üzere; Vasıfsız, Bay Elemanlar Alınacaktır. (Merter) Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 785 görüntüleme Bay  İlan No : 22483

İş Detayları

CS AYAKKABI'YA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE;

VASIFSIZ, BAY ELEMANLAR

ALINACAKTIR. (MERTER)

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

“ÜÇ NESLİN AYAKKABICISI”

1973 yılında şirket yönetimi ikinci nesil tarafından devralınmış ve şirket 21. yüzyıla Türkiye’nin önde gelen ayakkabı imalatçılarından biri olarak girmiştir. Bu süreçte, şirket yöneticileri 50–100 m²’de imalat yapan işyerini 3000 m² bir fabrikaya, el emeği ile yapılan imalatı, Avrupa düzeyinde teknolojik imkânlar ile üretime çevirme başarısını göstermiştir.
Bunun yanısıra,pazarlamayı çağdaş biçimde uygulayabilmek ve dünya ayakkabı sektörünü yakından takip edebilmek adına fuarlar düzenlenmiş ve şirket Avrupa’daki pek çok fuarda yer almıştır. Adam Ayakkabı günümüzde de fabrika düzeyinde fiziksel yapılanmayı geliştirmek, idari alanda kurumsal yapıyı tamamlamak, imalat teknolojisinde ve kalitede tüm yenilikleri takip etmek ve uygulamak ve hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarında rekabet içinde olmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Adam Ayakkabı’nın, 3000 m² alan da tamamı ileri teknoloji ile üretilen yıllık 68000 çift erkek ve 40000 çift bayan ayakkabı üretim kapasitesi bulunmaktadır. 100’e yakın bay ve bayan çalışanıyla İstanbul, Merter’de faaliyetlerini sürdürmektedir. Adam Ayakkabı kaliteden ödün vermemek adına günlük 500–600 çift ayakkabı üretimi ile kendini sınırlandırmaktadır.

Adam Ayakkabı, Türkiye’nin önde gelen, tekstil perakende firmalarına ayakkabı üretimi ve tedariğindeki başarısından yola çıkarak, 2004 yılında kendi markası “Adam” ile perakende satış sektörüne giriş yapmıştır. Türkiye, İstanbul’da 3, Rusya Petersburg’da 5 mağazasıyla ayakkabı perakende sektöründe yerini almıştır. Bu alanda yatırımlarına devam eden Adam Ayakkabı yeni şube açılımlarıyla, perakende sektöründe de önde gelen bir ayakkabı firması olmayı hedeflemektedir.



CS AYAKKABI SAN. VE TİC. A.Ş.

Copyright © 2018 isinibul.com