Meba Tesisat

"Ehliyetli Su Tesisat Ustaları Ve Şoför Alınacaktır." ilanına ait detaylar

Ehliyetli Su Tesisat Ustaları Ve Şoför Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 236 görüntüleme Bay  İlan No : 11910

İş Detayları

ACELE Bağcılar'daki firmamıza ehliyetli su tesisat  ustaları ve şoför alınacaktır. Maaş

Sosyal Haklar

  • SGK

Şirket tanımı

Meba Tesisat, sektörün en eğitimli ve deneyimli tesisatçıları tarafından 2004 yılında kurulmuştur. Bugüne kadar binlerle ifade edilebilecek rakamlarda iş ve işlemler yapan firmamız, Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen saygın kurum ve kuruluşlarıyla yıllardır çalışma ortaklığını sürdürmektedir. Kurum ve kuruluşların yanında şahsi hanelere ve iş yerlerine de sayısız hizmet vermiştir.

Meba Tesisat olarak kişilerin ve kurumların yaşadıkları bütün tesisat problemlerinin kesin olarak çözümünü kendimize misyon olarak belirledik. Su kaçağı, sızıntısı; petek tamiri, temizliği; gider tıkanıklığının açılması, giderlerin onarılması; tuvaletlerdeki her türlü onarım ve tamir işleri…vs tesisatla alakalı bütün işlemlerde sizlere kalıcı çözümler sunma bilinciyle çalışıyoruz.

Türkiye’deki en gelişmiş tesisat cihazlarına ve en uzman ekibe sahip olan firmamız, tesisat sektöründeki lider konumunu daima korumayı hedeflemektedir. Dünya’daki tesisat sektöründe meydana gelen gelişmeleri yakından takip ederek Türkiye’deki tesisatçılığa yön vermek, Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen şirketlerine daimi olarak tesisat alanında çözüm ortaklığı sunmak

Copyright © 2018 isinibul.com