Metalik Havalandırma Isıtma Soğutma İnş. Tah. San. Tic. Ltd. Şti.

"İkitellideki İmalat Yapan Firmamıza, Autocad Ve Ofis Programlarını Bilen, Hakediş Ve Teklif Hazırlayabilecek, Askerliğini Yapmış, Ehliyeti Olan, Eleman Alınacaktır." ilanına ait detaylar

İkitellideki İmalat Yapan Firmamıza, Autocad Ve Ofis Programlarını Bilen, Hakediş Ve Teklif Hazırlayabilecek, Askerliğini Yapmış, Ehliyeti Olan, Eleman Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 457 görüntüleme Bay  İlan No : 12605

İş Detayları

İKİTELLİDEKİ

İMALAT YAPAN FİRMAMIZA,

AUTOCAD VE OFİS PROGRAMLARINI BİLEN,

HAKEDİŞ VE TEKLİF HAZIRLAYABİLECEK,

ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,

EHLİYETİ OLAN,

ELEMAN ALINACAKTIR.


Şirket tanımı

Firmamız 2016 yılında Metalik Havalandırma şirketi adı altında hizmet vermeye başlamıştır. İstikrarlı bir şekilde gelişip büyüyen firmamız, aynı yıl içinde prizmatik hava kanal fabrikamızıda faaliyete geçirdi.

Siz değerli müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda spiral kenetli yuvarlak hava kanalını ve ön izoleli gofrajlı poliüretan malzemelerden yapılan kanal çeşitlerinide bünyemize katarak şu anki günümüz teknolojisindeki tüm hava kanal çeşitlerinin otomatik makinalarda üretimini tamamladık. Firmamız bugüne kadar gerek taahhüt ve imalat safhasında gerekse taahhüt sonrası malzeme bakım ve servis garantisi prensibi ile müşteri memnuniyeti sağlamayı başarmıştır.

Fabrikamız 990 m² kapalı alana sahiptir. Her geçen gün de kapasitesini artırmaktadır.

MİSYONUMUZ  VİZYONUMUZ

İş ahlakı ve dürüstlük firmamızın ana ilkelerinin başında yer alır. Yılların birikimiyle müşteri memnuniyetiyle oluşan imajımız bize güç verirken, sürekliliğini sağlamamız içinde en önemli motivasyon kaynağımızdan biridir. Bu motivasyon her müşterimiz ve her projeye aynı heyecanla hizmet vermemizi sağlıyor.

Ürünlerimiz sadece satış öncesinde değil, satış sonrasında da bize aittir. Her müşterimiz değerlidir. Onların ihtiyaç ve beklentilerine her zaman aynı kalite ve güvenle karşılık verebilmek için çalışırız. Rakiplerimiz arasında fark yaratmamızı sağlayan da bu anlayışımızdır. Bu bilinçle hizmet sürecimizi yönetiriz. Sektörün gelişmesi için rekabetin önemine inanırken, haksız rekabete girmemek en önemli prensiplerimizden biridir.

Kalite devamlılığı Metalik Havalandırma için en önemli hedeflerimizden biridir. Gelişen teknoloji ve sektör dinamiklerini takip ederek hep yeni ve kaliteli kalmak için çalışıyor ve yatırım yapıyoruz. Yetkin kadromuzun ve geçmişimizin getirdiği potansiyel ve birikimi bizlere özgüven veren müşterilerimize aktarmak daha öncelikli hedeflerimizdendir.

METALİK HAVALANDIRMA ISITMA SOĞUTMA İNŞ. TAH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com