Ulaş Döküm Ve Vana San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"Lise Mezunu Eleman Alınacaktır. " ilanına ait detaylar

Lise Mezunu Eleman Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu Adana 319 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 10358

İş Detayları

Muhasebe Servisine yetiştirilmek üzere Lise mezunu eleman alınacaktır. 

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Ulaş Döküm ve Vana Sanayi ; 2005 yılında kurulmuş olup, Adana Hacı Sabancı Org.San. Bölgesinde 9.000 m2 alan üzeri kurulu 5.000 m2 kapalı alanda 500 kg2 indiksiyon ocaklarında üretim yapmaktadır.  Ulaşvan markalı imalatlarımızın yanısıra  her türlü özel imalatı gerektiren vanalarda; GGG40 Sfero dökümler standartlara uygun olarak özel sipariş niteliğinde üretilmekte olup ULAŞVAN ISO 9001-2008, TSE ve TSEK belgelidir.

Firmamız üretimde yüksek kalite anlayışının yanısıra, güvenilir standartlara sahiptir ve teslimat terminlerine daima sadıktır. Firmamız mükemmeli hedefleyen anlayışla vana sektöründe saygın bir kurum ve marka olarak tanınmaktadır.

30 yıldır dürüst çalışmayı kendine ilke edinmiş olan ulaş vana ürünlerinde daima ulusal ve uluslararası standartları gözetmektedir. Şirketimiz, günümüz gelişmelerine ve taleplere uygun yeni ve cesur çözümler üretmekte, üretim sonrasında ürünlerinin sorumluluğunu taşımaktadır.

Aile şirketi geleneğini halen sürdürmekte olan firmamızın politikası, müşterilerine daima daha yüksek kaliteyi sunmaktır. Markamızı tercih etmenizin nedeni olan bu değerlere 30 yıllık geçmişimizde olduğu gibi günümüzde de sadık kalmaya özen göstermekteyiz.

Ulaş Döküm ve Vana Sanayi; Deneyimli personeli, geniş tezgah repertuarı ile müşterilerine en iyi hizmet verebilmeyi amaç edinmiştir.

Firmamız sürekli gelişen teknik ve teknolojiyi uygulamak için AR-GE ve proje çalışmalarında imalatlarımıza önem vererek sektördeki başarısını arttırmak ve müşteri memnuniyetini sürekli arttırmaktır.

HakkımızdaMisyonumuzVizyonumuz

Copyright © 2018 isinibul.com