Yıldız Kalıp San. Ve Tic. A.Ş.

"Pres Operatörleri, Yardımcıları, Yeniden İşlemciler, Forklift Operatörleri, Otomotiv Sac Kalıpçısı Aranıyor" ilanına ait detaylar

Pres Operatörleri, Yardımcıları, Yeniden İşlemciler, Forklift Operatörleri, Otomotiv Sac Kalıpçısı Aranıyor Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 276 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 12570

İş Detayları

Hadımköy'de bulunan, Türkiye'nin ve Dünya'nın önde gelen otomotiv  firmalarına Sacparça ve Kalıpimalatı yapan firmamıza;


- PRES OPERATÖRLERİ VE YARDIMCILARI (REF. PRS); Metal sektöründe çalışmış, pres alanında deneyimli veya yetiştirilmek üzere EML veya mesleki yeterlilik belgesine sahip adaylar.

- YENİDEN İŞLEM (REF. YND) ; Kaporta  işçiliği yapmış, kaporta- parça, yüzey hataları konusunda bilgili ve yüzey hatalarının tamirinde çalışmış, bu konuda tecrübe sahibi.

- FORKLİFT OPERATÖRÜ (REF. FRK) ; G sınıfı ehliyeti olan, en az 2 yıl deneyimli, yoğun tempoda çalışabilecek, strese dayanıklı, dikkatli adaylar.

- OTOMOTİV SAC KALIPÇISI (REF. OSK); Meslek Lisesi Torna Tesviye, Makina, Kalıpçılık gibi ilgili bölüm mezunu olmak, yüzey alaşımları konusunda bilgi sahibi olmak ve yapabilmek, Ölçü aletlerini kullanabilen, Pres altı çalışma, kalıp deneme ve alıştırma yapabilen.

Adaylarda aranan ortak özellikler;

Tüm pozisyonlarda vardiyalı çalışma yapılabilecektir.

Erkek adaylarda askerlik yapmış olma şartı aranmaktadır.

Esenyurt,Avcılar, Arnavutköy, Büyükçekmece'ye servisi vardır.

Başvurularda,talep ettiğiniz pozisyonun referansını belirtiniz.

Başvurularınızışahsen veya cv göndererek yapabilirsiniz.

Hadımköy Yolu İhsangazi sokak No:28 Arnavutköy


Şirket tanımı

1969 yılında Topkapı´da küçük bir atölye olarak faaliyete başlayan Yıldız Kalıp A.Ş., bugün 80 beyaz ve 420 mavi yaka olmak üzere toplamda 500 kişilik kadrosu ile dünyanın en tanınmış firmalarına hizmet eden büyük ölçekli bir sanayi kuruluşuna dönüşmüştür.


Özverili ve sürekli gelişen bir profil sergileyen firmamız 1979 yılında Avcılar´da 2500m2´lik ilk fabrika binasına geçmiş, ilerleyen yıllarda 15.000m2 Avcılar tesislerini de bünyesine eklemiş, gelişen ihtiyaçlara cevap vermek üzere de 2006 yılında 20.000 m2 kapalı alana sahip şu anki modern tesisine taşınmıştır. 2011 yılında ise 13.000 m2 kapalı alana sahip ek fabrika binasını hizmete alarak sektöründe lider bir firmayı Türkiye´ye kazandırmıştır. Sac metal şekillendirme kalıpları, sac baskı ve montaj ürünleri konusunda lider üretici ve sektör trendlerini takip eden dinamik bir yapıda olmayı hedeflemiş olan firmamız, modern tesislerinde, teknolojinin son gelişmelerini takip ederek robot ve otomasyon sistemlerine dayalı üretimi, tecrübeli kadrosu ve müşteri beklentilerine odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu anlayışla 2015 yılı ISO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına tekrar girmeyi başarmıştır. Yıldız Kalıp A.Ş. tasarım becerisi, yenilikçi fikirleri, genç mühendis kadrosu ve sektördeki güçlü deneyimleri ile 2013 yılında Ar-Ge Merkezi unvanını kazanarak Türkiye‘deki bu alandaki 258 değerli firma arasındaki yerini almıştır.


Müşterileri ile işbirliği içerisinde çalışarak oldukça rekabetçi, hızlı gelişen piyasa içerisinde kendine sağlam güvenilir bir yer edinen firmamız, yarım asra yaklaşan süredir ana otomotiv sanayi fabrikaları için kalıp tasarım ve sac işleme mühendisliğini yürütmekte ve basit parçalardan komplike montajlara kadar sac metal ve katma değerli montaj konusunda tek adımlık çözümler sunmaktadır. Firmanın temel gücü, deneyimli ve iyi eğitimli personeline, uzun süreli tecrübelerine ve etkin süreç takibine dayanmaktadır. Yıldız Kalıp A.Ş. bütün bu unsurlarla müşterilerinin global piyasada rekabet gücüne önemli katkı sağlamaktadır.


Müşteri odaklı ve organizasyonel yapıyı destekleyen firmamız, çalışma ortamından ödün vermeden çalışanları, tedarikçileri ve toplum için kurumsal vatandaşlığın en yüksek etik standartları ile kararlı büyüme içerisinde sorumluluğunun bilincindedir.

Hakkımızda

Kurumsal Proje ve Referanslar Yetkinlikler Ar-Ge Merkezi Medya Sosyal Sorumluluk İletişim

Copyright © 2018 isinibul.com