Ukip Kozmetik Ltd. Şti.

"Zamak Döküm Ustası Aranıyor." ilanına ait detaylar

Zamak Döküm Ustası Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 287 görüntüleme Bay  İlan No : 10451

İş Detayları

İKİTELLİ'deki tesisimize zamak döküm ustası aranıyor. 

Şirket tanımı

Ukip Kozmetik, kalite konusunda tavizsiz tutumu ile yüksek kaliteli saç jöleleri, saç spreyleri, saç köpükleri, saç şekillendiricileri, saç kremleri, şampuanlar, saç bakım maskeleri, cilt kremleri, el ve vücut losyonları, duş jelleri, antibakteriyel jeller, color&mech spreyler, traş kremleri, traş köpükleri, balm ve traş kolonyalarından oluşan geniş bir ürün grubu sunmaktadır.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı devam ettirerek, kaliteden ödün vermeden, dünya kozmetik sektöründeki değişiklik ve yenilikleri göz önünde bulundurarak, kaliteyi en ekonomik şekilde müşterilerimize sunuyoruz.

TURKAK tarafından akredite edilmiş ‘ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sertifikası’nı almaya hak kazanmıştır. 1969 yılında ABD’de yürürlüğe giren Ulusal Çevre Politikası Kanunu (National Environmental Policy Act) kapsamında dünya ile tanışan ve gerek ABD, gerek AB ülkeleri ve gerekse diğer dünya ülkelerinde halen en etkin çevre yönetim aracı olarak yerini alan ve gün geçtikçe de bu yeri sağlamlaştıran ÇED raporunu kozmetik sektöründe ‘ilk’ alan firma olmanın haklı gururunu taşımaktayız. Türkiye Cumhuriyeti sağlık bakanlınğı iyi üretim uygulaması sertifikamız CNP uluslararası en önemli referansımızdır.



VİZYONUMUZMİSYONUMUZKALİTE GEÇMİŞİMİZ

Ukip Kozmetik Ltd. Şti.

Copyright © 2018 isinibul.com