Yeteka Thermoform Makina Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi

"Cnc - Freze Operatörleri / Kalıphane Personelleri" ilanına ait detaylar

Cnc - Freze Operatörleri / Kalıphane Personelleri Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 85 görüntüleme 18-55 Yaş Bay/Bayan  İlan No : 24828

İş Detayları

THERMOFORM kalıp firmamızda çalışacak

CNC Operatörleri,

Freze Operatörleri ve

Kalıphanede çalışacak personeller alınacaktır.

Adres: Ziya Gökalp Mahallesi İ.O.S.B Atatürk Bulvarı Haseyad 2. Kısım Elim Tokatlı İş Merkezi No:112, D:3, 34490 Başakşehir/İstanbul

www.yeteka.com

0.212.671°49°98

[email protected]

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yol
  • Yemek

Şirket tanımı

 olarak 14 yıllık teknik bilgi ve birikimimizi bir alana yoğunlaştırarak, termoform, ısıyla şekillendirme, kalıpları alanında ülkemizdeki bir eksikliği doldurma gayesiyle yola çıktık.YETEKA (YEşilTEpe KAlıp)

Daha modern ve verimli olan günümüz terfomorm makinalarının, entegre 4 istasyonlu olması nedeniyle, daha bir titizlik ve hassasiyet gerektiren kalıplarının imalini hedef edindik.

Şekillendirme, delme, kesme ve istifleme adımlarının hassas bir uyum içerisinde ve senkronize bir şekilde çalışmasını sağlayan tasarımmalzeme seçimi ve imalat hassasiyetini bünyemizde bir araya getirdik.

Tecrübelerimiz ve bu tecrübeyi edininceye dek geçirdiğimiz aşamalar bize termoformda kullanılan levhalar ve onların ısı karşısındaki davranışları hususunda eşsiz bir bilgi birikimi sağladı. En güncel CAD ve CAM uygulamaları ile bu bilgimizi tasarımlarımıza aktararak müşterilerimizin istifadelerine sunmaktayız.

Çelik sektöründeki Ar&Ge ve innovasyonları sürekli takip ederek kalıplarımızda kullandığımız bileşenlerin daha dayanıklı ve uzun ömürlü olmaları için gereken niteliklerini sürekli güncelliyoruz. Kulaktan dolma, tecrübeden yoksun malzeme seçimlerin zamanla, işletme esnasında ortaya çıkardığı sıkıntılar, bakım, tamir ve işin duraksaması masraf kalemlerinin toplamının ağır bedeli, kalıbın bedeli ile boy ölçüşür seviyeye geldiğine vakıf olarak, tasarımdaki üstünlüğümüzü, doğru işe doğru malzemeyi seçerek korumaya gayret gösteriyoruz.

Düşüncenin gerçeğe dönüşme aşaması olan imalatın da, tasarımda öngörülen hassasiyet toleransları dahilinde yapılması olmazsa olmazımızdır. Makina parkurumuza kattığımız işleme merkezimizle her geçen gün hassasiyet ve tolerans skalamızı mm'nin yüzdelikli hanelerinden on kat daha artırarak mm'nin bindelikli hanelerine geçirmeyi hedefliyoruz. 

YETEKAolarak, niteliğiyle ön plana çıkıp sahibini taltif eden eserler bırakmak,sektöründe marka olmak yegane arzumuzdur. 

Tasarım:Malzeme Seçimi:İmalat Hassasiyeti

YETEKA THERMOFORM MAKİNA KALIP SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Copyright © 2018 isinibul.com