Opak Makina Kalıp Ambalaj Otomasyon San Tic. Ltd. Şti.

"Cnc İşleme Merkezlerinde Mitsubishi Kontrol Ünitesi Bilen, Cnc Fereze Operatörü Aranıyor. " ilanına ait detaylar

Cnc İşleme Merkezlerinde Mitsubishi Kontrol Ünitesi Bilen, Cnc Fereze Operatörü Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 250 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 12818

İş Detayları

CNC işleme merkezlerinde

Mitsubishi kontrol ünitesi bilen,

CNC FREZE OPERATÖRÜ

ALINACAKTIR. 

İkitelli: 0.212.549 15 83

 

Şirket tanımı

Opack makine uzun yıllar paketleme sektöründe deneyim sahibi olmuş ekibin bir araya gelmesiyle oluşmuştur, hedefi modern teknolojiye dayalı kaliteli üretimle müşteri memnuniyetini yüksek düzeyde karşılayan Makineleri üretmektedir. Bu doğrultuda firma hedeflerini yerine getirebilecek konusunun uzmanı çalışan ekibini sürekli motivasyon ve eğitimlerle desteklemektedir. Opack termoform ambalaj Makineleri ve hazır kap dolum makinleri imalatı, her türlü ürün için ambalajlama sistemleri kap tasarımları prototipi ve imalatı konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir.

Yerli ve yabancı paketleme Makineleri için modüler kalıplama sistemlerinin geliştirilmesini anahtar teslimi olarak yapılmaktadır. Konusunda uzman olan ekibi ile vermiş satış sonrası hizmetler arasında ayrıca makine operatörlüğü konusunda eğitim desteği de bulunmaktadır. Tubitak ve ar-ge proje çalışmaları ile sektöre destek vermekte olan firmamız müşterilere özel çalışmalarla ülkemizde hız kazanmakta olan endüstriyel otomasyon konusunda farklı çözümler sunmaktadır.

Özenle yapılan makinelerdeki verimi yükseltmek amacıyla Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veren firma ürünlerinde inovasyon çalışmalarıyla rakiplerinden farklı tiplerde makineler tasarlamakta ve imal etmektedir.

Opak Makina Kalıp Ambalaj Otomasyon San Tic. Ltd. Şti.

Copyright © 2018 isinibul.com