Milder Deri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"- Depo Elemanı - Tuzla Deri Osb'deki Kimya Firmamıza; İyi Şartlar Altında Çalışacak, Bay Depo Yardımcı Personeli Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Depo Elemanı - Tuzla Deri Osb'deki Kimya Firmamıza; İyi Şartlar Altında Çalışacak, Bay Depo Yardımcı Personeli Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Asya) 398 görüntüleme Bay  İlan No : 18747

İş Detayları

- DEPO ELEMANI -

TUZLA DERİ OSB'DEKİ KİMYA FİRMAMIZA;

İYİ ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞACAK,

BAY DEPO YARDIMCI PERSONELİ ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Milder Group 1989 yılında, o dönem deri sektörünün merkezi olan İstanbul Kazlıçeşme’de Arık Alper Şahan ve Ziya Çağlar’ın ortaklığında faaliyetlerine başlamıştır.   

Firmamız , sonradan tüm deri sektörünün ana merkezi haline gelen İstanbul Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesine taşınmış ve hali hazırda faaliyetlerini burada sürdürmektedir.

2011 yılı başında, 4. nesil bünyemize katılmış ve M. Kemal ÇAĞLAR grup şirketlerimizin yönetimini devralmıştır. Kemal Çağlar Deri Bilimleri üzerine eğitimini tamamladıktan sonra, 3 yıl İtalya’da yıllardır ana tedarikçiliğimizi yapanVandoni Spa firmasında çalışmıştır. Yönetimi devralmadan önce de 2007 yılından beri genel müdür yardımcısı olarak bünyemizde çalışmaktaydı.

 Milder Group olarak ana hedefimiz sorumluluk bilinciyle dericilik sektörüne kaliteli ve çevre dostu ürünler ve servis sunmaktır.

Faaliyet alanlarımız; Ham deriden Bitmiş deriye kadar her türlü deri, Wet-end’den  Finisaj’a kadar her çeşit deri kimyasal maddesinin yurt dışından tedariki, alım ve satımı; Deri uzmanlarımız, kimyager ve deri teknisyenlerimizle satışını yaptığımız ürünlerle ilgili teknik destek vermek; Firmaların ihtiyacı olan fizibilite çalışmalarını yapmak ve tüm bilgi ve tecrübemizi sektörün hizmetine sunmaktır.

Milder Group 25 yıllık geçmişinde, Amerika’dan İtalya’ya, İspanya’dan Hindistan’a, Pakistan’dan Fransa’ya ve Mısır’dan Arjantin’e kadar dünyaca ünlü Deri Kimyasalları üreten firmalardan ve deri tedarikçilerinden kaliteli ve çevre dostu deri kimyasallarını ve derileri ithal etmiş ve bunları sektörün ihtiyacına sunmuştur.

Hali hazırda, Milder Group 4 ana şirkete sahiptir. Bunlardan MİLDER DERİ SAN VE TİC LTD ŞTİ ve VM DERİ KİMYA SANATSAL FAALİYETLER SAN VE TİC LTD ŞTİ Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamızda, ÇAĞLAR DERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD ŞTİ ve PİLOT DERİ TEKS. İNŞ. OTO. SAN VE TİC LTD ŞTİ Tuzla Deri Serbest Bölgesinde kendi binalarında faaliyetlerini sürdürmektedirler.

MİLDER DERİ SAN VE TİC LTD ŞTİ, deri ve wet-end malzemeleri ithalatını ve satışını yapmaktadır. Vandoni SPA – İtalya, Vilmax SA – Arjantin ve Tytan Organics – Hindistan firmalarının Türkiye temsilcisidir.

VM DERİ KİMYA SANATSAL FAALİYETLER SAN VE TİC LTD ŞTİ, her türlü finisaj malzemesinin ithalatını ve satışını yapmaktadır. Vandoni SPA – İtalya, Union Specialties INC - Amerika ve Vismon Internacional SA  – İspanya firmalarının Türkiye temsilcisidir.

Tüm uzman kadromuz, ARGE departmanımız, Alt-kat ve Finisaj laboratuarlarımızla siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için, sektördeki yenilikleri takip etmeye devam ediyoruz.



MİLDER DERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com