Fera Tekstil Paz. San.Ve Tic. Aş

"Hadımköy / Kıraç'daki Kumaş Depomuza 25- 40 Yaşları Arası Hamaliye İçin Bay Eleman Aranmaktadır." ilanına ait detaylar

Hadımköy / Kıraç'daki Kumaş Depomuza 25- 40 Yaşları Arası Hamaliye İçin Bay Eleman Aranmaktadır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 272 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 12691

İş Detayları

Hadımköy / Kıraç'daki Kumaş Depomuza  25- 40 Yaşları Arası Hamaliye için Bay Eleman Aranmaktadır. Yemek+ servis+ ssk mevcutdur. 

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Dünyanın önde gelen denim markalarına ve perakendecilerine kaliteli denim kumaş tedarik etme yolunu açan firmamız 2001 yılında faaliyete geçti.

Bu kadar kısa sürede sağlam bir yer edinen ve sektörün en büyük oyuncularından biri haline gelen Fera Tekstil, iş hacmini genişletmeyi başararak yerli ve yabancı onlarca müşteriye hizmet veren seçkin bir firma haline geldi.

Fera Tekstil'in misyonu; kalite, modaya uygunluk ve yaratıcılığa azami önem veren, ekonomik değerler yaratan ve spor giyim üreticileri tarafından öncelikli olarak tercih edilen güvenilir bir firma olmak; vizyonu, müşterilerine ortaklık anlayışı ile hizmet ederek, bu değerleri üretmeye devam eden, iş gücüne değer veren, insan sağlığı ve çevre kaygılarına uygun ürünler satan bir şirket olmaktır.

Koleksiyonlarında en son trendlerin bir karışımına sahip olan Fera, hafif gömleklikten (4-5oz), orta kalınlıkta sert ve streç kumaşlara (rahat, normal ve güçlü streç kumaşlar) ve ağır gerçek denim ( Her zevke hitap edebilmek için 12oz +) kumaşlar.

Fera ayrıca, modal, tencel ve viskon gibi rejenere elyaflar ile sokak giyiminde daha yumuşak ve daha pratik bir dokunuş ve his sunan olağanüstü ürünler de sunuyor.

Bu kumaşlar müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre yerel depomuzdan veya serbest bölgedeki depo birimlerimizden teslim edilebilir. Bu hizmet, hazır giyim ihracatçılarına önemli bir maliyet avantajı ve zamanlama etkinliği sağlamayı amaçlamaktadır.

hakkında

Copyright © 2018 isinibul.com