Eman Halıcılık San. Tic. Ltd. Şti.

"Eman Halıya; Muhasebeciler Aranıyor. Beşyüzevler 0552. 361 11 11" ilanına ait detaylar

Eman Halıya; Muhasebeciler Aranıyor. Beşyüzevler 0552. 361 11 11 Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 298 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 12512

İş Detayları

ACELE (Beş yüzevler'deki)
 Eman Halıya; 
Muhasebeciler, 
tecrübeli çalışkan. 
0552. 361°11°11

Şirket tanımı

EMAN HALICILIK  & ZEMİN KAPLAMALARI 

     Kuruluşumuz ; 1950 yılında Hacı Ali Eman tarafından Kilim ve Halı imalatı ile sektöre adım atmıştır.  

Süregelen yıllarda “Her mekanın bir zemini vardır.” ilkesini benimseyerek ürün çeşitliliğini artırmış,  Duvardan Duvara Halı,  Parke,  Dekoratif Halı, Pvc Yer Döşemeleri, Parça Halı, Halıfleks, Yolluk, Paspas türevleri öncelikli olmak üzere, iç mekan, dış mekan, yer döşemeleri, duvar kaplamaları konusunda her alanda mekana özel çözümler sunmaktadır.


     Şirketimiz bünyesinde kalitesiyle, kendi sektörüne yön veren marka laminat parke, pvc yer döşemeleri, rip halı, duvardan duvara ve dokuma halı grubunun tamamında isim yapmış olduğumuz; WOODFLOOR Parke, NOBLE Halı, DECOFLEKS Halı, MYFLOOR Zemin Kaplamaları, WİNSER Pvc Yer Döşemeleri, STEPMAT Paspas, KARO Halı, FLEXİ FLOORA Yer Kaplamaları, MAC CARPET Halı, JACKSON CARPET FLOOR olup, seri üretim ve özel üretimler yaparak piyasamıza ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekteyiz. 

     İstanbuldaki, depo ve mağazalarımızda sıcak zemin kaplamaları dışında; işlemeli paspas, bukle paspas, tufting paspas, jel taban paspas, banyo paspasları, otobüs yollukları, oto paspasları, çocuk odası, jel tabanlı yolluk, kıvırcık yolluk, duvardan duvara halılar, cami halısı imalatı akla gelen ilk ürünlerdir, ayrıca talep edilen özel üretimler yapılmaktadır. 
      

     İç Piyasamız ve Yurt dışı müşterilerimizin her türlü  rutin talepleri ve özel proje bazında konsept üretim beklentilerini karşılamakta, Türkiye çapındaki bayilerimiz ve ihracatını gerçekleştirdiğimiz yurtdışındaki müşterilerimiz ile Göz alıcı zeminleri oluşturmak için yenilikleri ve modayı takip eden çalışmalarımız devam etmektedir. 


Markalarımız altında üretimi gerçekleşen ürünlerimiz ise duvardan duvara halı, rip halı, halıfleks, bukle halı, tufting halı, jel yolluk, parça halı, makarna halı, dokuma halı çim halı, kıvırcık pvc yolluk, pvc yer döşemeleri yanı sıra laminat parke ürünleri ile yan ekipmanlarıdır. Bunlar ile birlikte mağazaların ihtiyacı olan diğer ekipmanlardan kesim bıçakları, döşeme usta bıçağı, halı overlok makinesi, saçak makinesi, biye dikim makinesi, oto paspası üretimi yapan imalatçı bayilerimize biye dikim makinesi, tüm makinelerin dikiminde kullanılacak iplik çeşitleri aparatları, halı imalatında kullanılan halı oyma traşlama makinesi, daha bir çok ürün ve donanım stoklarımızda bulunmaktadır. 

Yaşanacak mekanlara özel çözümler sunan şirketimiz; zemin kaplama malzemelerinin toplu miktarda arz ettiğimiz, özel ürünlerin üretimini yaparak, piyasada ihtiyaç duyulan ürünleri kısa zamanda karşılamaktayız. 

Müşterilerimizin isteği doğrultusunda toplu konut, sinema salonları, kültür merkezleri, fuar alanları, okul, hastane, halı saha gibi kontrat işlerinde, proje bazında özel ürünler ve üretimler yaparak, tecrübeli ekip ile bir arada sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

EMAN HALICILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com