Ayem Emniyet Ve Güvenlik Gereçleri San. A.Ş.

"Firmamıza; Gece Güvenlik Görevlisi (Emekli Olabilir) Alınacaktır." ilanına ait detaylar

Firmamıza; Gece Güvenlik Görevlisi (Emekli Olabilir) Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 316 görüntüleme Bay  İlan No : 19958

İş Detayları

FİRMAMIZA; Gece Güvenlik Görevlisi

(Emekli Olabilir)

Alınacaktır.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

AYEM Güvenlik Gereçleri San. ve Tic. Ltd. Şti, Türkiye güvenlik sektöründe edindiği 42 yıllık uzmanlık deneyimini en son teknolojik gelişmelerle daha üst boyutlara taşıdığı, kaliteli üretim ve hizmeti kendine ilke edinmiş yapısıyla zırhlı para nakil araçları ve her türlü zırhlı, kurşun geçirmez donanım üretimi konularındaki başarısını Gürcistan'da kurduğu AYEM Caucasus firması ile başta tüm Kafkasya, Azerbaycan, Ermenistan, Rusya bölgesi ve tüm Orta Asya Ülkelerinde de sürdürerek sektörüne liderlik eden bir kuruluştur.

1978 yılında Yön. Kur. Başkanımız Sn. Doğan Ayral önderliğinde Türkiye'de başlattığımız zırhlı araç üretimimizle bugüne kadar Türkiye'deki bankaların %95'ine (19.000 adetten fazla) en üst kalitede zırhlı para nakil aracı üretimini gerçekleştirip, teslim etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Firmamız bankacılık sektörünün dışında, Türkiye ve diğer pek çok ülkenin Polis Teşkilatlarına çeşitli kategorilerde zırhlı araçlar üretmiş bulunmaktadır.

Ayrıca, AYEM'in zırhlı para nakil aracı üretimi, Türkiye ve Kafkasya ile sınırlı kalmamış, Uzak Doğu (Çin, Hong-Kong) ve Avrupa ülkelerine, doğrudan ve/veya zırhlı para nakil aracı üretme anlaşmalı olduğu Otosan Ford A.Ş. ile birlikte bir çok projeyi başarıyla gerçekleştirmiştir.

Bu standart üretimlerin yanı sıra, AYEM her seviyedeki binek araç zırhlandırılması, kurşun geçirmez yelekler, her türlü zırhlı ve kurşuna dayanıklı vezneler, bölmeler, odalar, alanlar ve bina dış cepheleri üretimi konusunda da sektörün en etkin ve en kaliteli üretim yapan önder  firmasıdır.

AYEM GÜVENLİK firmasının diğer ürünleri arasında Emniyet Teşkilatı için Uyuşturucu Testleri, Elektroşok Silahları ve Özel Güvenlik Sistemli Para ve Mücevherat taşıma çantaları bulunmaktadır.

Tüm üretimlerimizi her türlü teknolojik donanıma sahip Fabrikamızın kapalı alanında bant sistemi ile gerçekleştirmekteyiz.
Her zaman olduğu gibi sizlere en iyi en hızlı ve en kaliteli hizmeti sağlayabilmemiz için Ar - Ge bölümümüz aralıksız olarak çalışmaktadır.

AYEM EMNİYET VE GÜVENLİK GEREÇLERİ SAN. A.Ş.

Benzer İş İlanları

Copyright © 2018 isinibul.com