Tpş Yangın Söndürme Cih. A.Ş.

"İmalatta Çalışacak Vasıflı Vasıfsız Elemanlar" ilanına ait detaylar

İmalatta Çalışacak Vasıflı Vasıfsız Elemanlar Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 334 görüntüleme 20-45 Yaş Bay/Bayan  İlan No : 20714

İş Detayları

Bahçelievler Yenibosna'da Yangın Tüpü imalatı Satış ve Pazarlaması Yapan Firmamıza;

YangınTüpü İmalatında Çalışacak Meslek Lisesi Mezunu ve Yetiştirilmek Üzere Vasıflı Vasıfsız imalat elemanları aranıyor.

Bahçelievler-Bağcılar - Esenler

Bakırköy- Zeytinburnu -Küçükçekmece ilçelerinde oturanlar tercihimizdir.

TüpaşYangın Söndürme Cihazları

WhatsApp0.530.390 06 39

Adres:Doğu Sanayi Sitesi 14.Blok No:18 YENİBOSNA BAHÇELİEVLER - İSTANBUL

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Tüpaş Yangın Söndürme Cihazları ve Yangın Algılama Sistemleri 1983 yılında Mehmet Yerlikaya tarafından kurulmuştur. 
30 yılı aşan deneyimi ile Türkiye'nin en köklü ve en güvenilir firmalarını,kurum ve kuruluşlarını portföyünde bulunduran Tüpaş Yangın Söndürme Cihazları; 
sektörünün lider ve en profesyonel firması olmaya devam etmektedir. Yangın söndürme cihazları,yangın algılama sistemleri,otomatik söndürme sistemleri,yangın dolapları,davlumbaz söndürme sistemleri gibi birçok yangından önleyici ve koruyucu konularda müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktadır. 

Yangınla mücadelede Tüpaş Yangın Söndürme Cihazları 7gün 24 saat hizmetinizdedir. Deneyimli ekibimiz,geniş filomuz ile yıllardır sizlerin tercihi olan firmamız Dünya Standartlarında hizmet vermektedir. Firmamız 25 Mayıs 2003 tarihinde ISO 9001 : 2000 Kalite yönetim sistemi belgesini almaya hak kazanmıştır. Bizi diğerlerinden ayıran en büyük özellik TÜPAŞ OLARAK FİRMAMIZDA PAZARLAMACI bulundurmamaktır! 

Müşterilerimizin tamamı referanslar ile bizlere ulaşırlar çünkü kalitemizi,bizler değil müşterilerimiz memnuniyetleri ile yıllardır reklamlamaktadır. Günden güne büyüyen portföyümüz ile yangına dair aradığınız herşey firmamızda bulunmaktadır. Biz hiçbir başarının tesadüf olmadığının bilincindeyiz. 
Saygılarımızla;

TPŞ YANGIN SÖNDÜRME CİH. A.Ş.

Copyright © 2018 isinibul.com