Yolbir Makina

"Kaynakçı Ve Yardımcı Eleman Alınacaktır. (Topkapı)" ilanına ait detaylar

Kaynakçı Ve Yardımcı Eleman Alınacaktır. (Topkapı) Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 339 görüntüleme Bay  İlan No : 15040

İş Detayları

KAYNAKÇI VE

YARDIMCI ELEMAN

ALINACAKTIR.

(TOPKAPI)

Şirket tanımı

Bu güne gelişimiz 1967 de kurulan Temiz İş Koll. Şti. ile sanayiye girmişiz. O yıllarda Alarko'ya taşeron olarak büyük basınçlı tanklar ve buhar kazanları yaptık. Aynı yılarda yine Alarko'ya Dalaman Kağıt Fabrikasının "Setimat" denen bölümünü yaptık. (: Dalaman çayının dağdan içine atılarak getirdiği ağaç, tomruk, kalas gibi ağaç parçalarına ayrılan bölüm.) Bu makina İstanbul dan Dalamana bütün yollar kesilerek iki tırda biri ters durmak şartıyla, ortaya çekici olmayan bir şase koyarak gemiye yüklenmiştir. Boyu 35 metredir.Setimat

Bu makina dağdan gelen ağaç parçalarını kırıntı haline getirerek değirmenlere gönderir ve kağıt yapımına hazırlardı. 1974 yılında teknik olarak sanayiye bir başka dalda ağır çelik konstrüksiyonlar yaptık. 1978 de Dörtler Koll. Şti. ni kurarak bu işi daha da büyütüp yurt içinde ve yurt dışında büyük projelere imza attık. Hiç kimse benim işim yarım kaldı diyemez bu gün de alnımızın akıyla devam ediyoruz. 1985 te Türkiyeyi inşaat çelik kalıbı ile tanıştırdık. Bugün bu işi yapanlara öncülük etmişizdir. Bu şirket Dörtler Koll. Şti. dir.

Sanayiye veda ederken kabloların yakıldığını, bu yakılan kablonun plastiğinin yok olduğunu gördük. Yakılarak çevreyi kirlettiği gerekçesiyle Çevre Bakanlığının ceza kestiği dönemde bir dostum beni arayarak yardım istemesiyle bu işi çözmek üzere yola koyulduk. Uzun denemelerden sonra bakırın kırılıp elenmesinde plastikten ayrıştırılmasında uzun bir çalışma sonrası başarılı olduk. Yolumuza kaliteden taviz vermeden devam ediyoruz. Dolayısıyla 2002 ve 2003 de yaptığımız makinalar hala aynı verimle çalışmaya devam etmektedirler.

SAYGILARIMLA, KENAN YOLLU

YOLBİR MAKİNA

Copyright © 2018 isinibul.com