Örs-El Ayakkabı San. Tic. A.Ş.

"Kesiciler Kalfalar Montaj Bandında Ve Enjeksiyonda Çalışacak Vasıflı Ve Vasıfsız Elemanlar" ilanına ait detaylar

Kesiciler Kalfalar Montaj Bandında Ve Enjeksiyonda Çalışacak Vasıflı Ve Vasıfsız Elemanlar Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 260 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 11287

İş Detayları

AYAKKABI İMALATI YAPAN FİRMAMIZA

KESİCİLER

KALFALAR

MONTAJ BANDINDA VE

ENJEKSİYONDA ÇALIŞACAK

VASIFLI VE VASIFSIZ

ELEMANLAR ALINACAKTIR.

Şirket tanımı

1980 Yılında Karaköy – İstanbul’da ZARALI Ayakkabı adıyla küçük bir atölye olarak yola çıkan işletmemiz 1983 yılında Merter – Keresteciler Sitesine taşınarak 1500 m2’lik bir alanda üretimini sürdürmeye başlamış, 1991 yılında kardeş kuruluşu olan ÖRS-EL Ayakkabı A.Ş.’ye üretimini devretmiştir. Kapalı alan olarak 5350 m2’lik üretim alanı ve bir adet 24 istasyon, bir adet 18 istasyon Desma Marka Kauçuk Enjeksiyon Makineleri ile günlük üretimini 3500 çifte çıkarmış ve ağırlıklı olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet vermeye başlamıştır. 2001 yılında üretim hattına gene Desma Marka 24 İstasyon Polüratan – T.P.U. Enjeksiyon makinesini ilave etmiş ve günlük üretimini 5500 çifte çıkarmıştır. Devamlı atılımı kendisine hedef edinen firmamız 2003 yılında GÖRSEL Ayakkabı A.Ş.’yi kurarak ve EXTLOYD isimli Lisanslı Firmayı da bünyesine katarak günlük üretimini 7000 çifte çıkarmıştır.

2007 yılında Merter de bulunan toplam kapalı alan üretim bandına yetmediğinden dolayı taşınma kararı alınmıştır; ve 2008 yılının başlarında kapalı alanı 15.000 m2 olan Yenibosna ’daki yeni üretim yerine taşınmıştır. Üretim bandına 2 adet 30 istasyonlu DESMA enjeksiyon makinesi daha katarak, üretim kapasitesini goodyear-welt bandıyla birlikte günlük 12.000 çifte çıkarmıştır.


Orsel Kundura, askeri alanda ayakkabı-bot üreten ve bunları Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında Avrupa, Orta Doğu, Körfez ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleriyle birlikte UNICEF, Kızılhaç gibi uluslararası kuruluşlara satan ve kendi alanında en son teknoloji, malzeme ve laboratuvar imkanlarına sahip olan tek Türk firmasıdır.

ÖRS-EL AYAKKABI SAN. TİC. A.Ş.

Copyright © 2018 isinibul.com