Sgh Seçkin Güzellik Hizmetleri A.Ş.

"- Protez Saç Uzmanı - Bakırköydeki Lüx Kuaför Salonumuza; Protez Saç Uzmanı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Protez Saç Uzmanı - Bakırköydeki Lüx Kuaför Salonumuza; Protez Saç Uzmanı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 363 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 14347

İş Detayları

- PROTEZ SAÇ UZMANI -

BAKIRKÖYDEKİ LÜX KUAFÖR SALONUMUZA;

PROTEZ SAÇ UZMANI

ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Prim
  • Yemek

Şirket tanımı

“SEÇKİN KUAFÖR” 1990 YILINDA KURULMUŞTUR. KURULDUĞU GÜNDEN BUGÜNE HER DAİM DÖNEMİN MODASI VE YENİLİKLERİNİ TAKİP EDEREK, ALANINDA UZMAN ÇALIŞAN İSTİHDAMIYLA FARK YARATAN BİR MARKA OLMUŞTUR.

Seçkin, 2005 yılında tesissisini 250 m2 alanda exclusive hizmetler sunan bir yapıya kavuşturmuştur. Zaman içerisinde müşteri talep ve beklentilerinde ki artış markayı farklı alanlarda da uzmanlaşmaya yöneltmiştir. Bu sayede 2018 yılı aralık ayında uzun zamandır hizmetler bölümünde yer alan protez saç uygulaması için “ Hair Technical” adıyla kuaför bölümünden bağımsız ancak aynı tesis içinde markalaşmaya gidilmiştir. Hair Technical kısa süre içerisinde pazarlama ve satış stratejileriyle protez saç sektörünün tanınan markalarından biri haline gelmiştir.

Seçkin, 2020 Yıllı ekim ayında bir süredir üzerinde çalıştığı Men & Women Kuaför ve Beauty Salon konsept projesini Türkiye’nin önde gelen markalarından Speedlife ortaklığıyla hayata geçirmek için çalışmalara başlamıştır. Çeyrek asırdır süren Seçkin & Speedlife dostluğu bu proje ile birlikte tek amacı başarılı olmak olan iki ekibin bir araya gelmesine vesile olmuştur.

Bu birliktelikten ortaya, 680 m2 alanda hizmet yelpazesi, teknolojik ürün ve ekipman alt yapısıyla Türkiye’nin en büyük merkezlerinden biri çıkmıştır.

Seçkin Güzellik Hizmetleri A.Ş. çatısı altında Seçkin Kuaför Men Women Beauty Salon, Hair Technical markalarına ek olarak  profesyonel kuaför ve cilt bakım malzemelerinin perakende satışının yapıldığı “ Seçkin Store”  ve Soul Of Hair sloganıyla şampuan ve saç bakım ürünleri markası “Well Chosen” ‘da grupta ki yerini almıştır.

“Seçkin” markası sektöre fark katan vizyonu rekabetçi ve yenilikçi misyonuyla 1990 yılında başladığı yolculuğuna devam etmektedir…

SGH SEÇKİN GÜZELLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Copyright © 2018 isinibul.com