Recep Aktaş

"Luca, E-Fatura Kullanabilen Muhasebeci.." ilanına ait detaylar

Luca, E-Fatura Kullanabilen Muhasebeci.. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Asya) 324 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 10018

İş Detayları

LUCA muhasebe programını kullanabilen, e-fatura kesebilecek sisteme vakıf Muhasebeci alınacaktır. Sultanbeyli.

Şirket tanımı

 Üst yapı, mekanik ve ince işler konusunda deneyimli yönetici ve tecrübeli şantiye kadrosu ile inşaat sektöründe söz sahibi olmayı benimsemiş köklü bir kuruluştur. Firmamız ince yapı mağazacılık konut ve mekanik sistemleri alanında çeşitli firmalara, kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet vermiş olup, yeni bir oluşumla 2006 yılından itibaren mağaza dekorasyon, ince yapı işleri, taahhüt ve mekanik tesisat alanlarında  çalışmalarına devam etmektedir.
 
    Konusunda tecrübeli, dinamik ve çalışkan teknik kadrosuyla müşteri odaklı çalışan, sürdürebilir bir başarıyla pazar payını artırarak geleceğin modern Mağazacılık dekorasyon ve projelerinde söz sahibi, sektörünün tercih edilen bir firması olmayı hedeflemektedir. Mağazacılık Dekorasyon sektöründe haklı bir saygınlığa ulaşan DORUKHAN YAPI faaliyetlerini yürütürken doğal çevrenin, ülke ekonomisinin, işçi sağlığı ve güvenliğinin de korunması bilinci ile kaliteden ödün vermeden kusursuz iş idealini gerçekleştirme düşüncesinde hareket etmektedir. 
 
    2006 yılında  yüklenici taşeron olarak başladığımız mağaza tadilat ve dekorasyon işlerinde; tüm ekip olarak yapılan  işin bilinci ve özverili çalışma prensibini her zaman koruyarak,  firmanın ismini tüm idare ve işverenlere karşı haklı olarak tercih edilen bir firma olarak kabul ettirmiş bulunmaktayız.  
 
    10 senelik bu süreçte 200’ün üzerinde FLO şubesi, Hummel, Boyner, Mavi Jeans, Koton vs. mağaza dekorasyonları, Konut ve Ofis yapılarının eksiksiz olarak idarelere teslim edilmesi, firmanın yanı sıra beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarının, alt taşeron ve firmaların ekiplerinin gayretli çalışmaları sayesinde gerçekleşmiştir.İşin takibi ve çözüm üretilmesindeki kararlılık, yapılan işe saygı ve alınan sorumluluk, kazanılan bu tecrübeyi ve haklı gururu  ifade etmektedir. 
 
      DORUKHAN YAPI olarak, yeni bir oluşum içerisinde kazanılan tecrübe ,bilgi birikimi , geçmiş tecrübe ve deneyimlerimizden faydalanarak , tüm ekip olarak bildiğimiz işi yapma arzusu içinde Mağaza şubeleri, konut, vb. ince işler konularında tadilat ve dekorasyon işlerini gerçekleştirmeyi ve yine alanında en iyisi olmayı hedef benimsemiş bulunmaktayız.  
Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com