Deniz Tekstil Yıkama San Ltd Şti

"Makine Bakım, Elektrik Ve Tesisat Ustası Aranıyor." ilanına ait detaylar

Makine Bakım, Elektrik Ve Tesisat Ustası Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 557 görüntüleme Bay  İlan No : 10097

İş Detayları

Güngören'deki Tekstil Yıkama Firmamıza Makine bakım onarım, tesisat, elektrik işlerinde deneyimli Tesisat Ustası alınacaktır.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Servis
  • Yemek

Şirket tanımı


MİSYONUMUZ
İşletmemizin tam kapasiteli 40.000 bin adetlik modern makine parkuru ile en iyi seviyede hizmet verdiği firmalarla işbirliğinin sürekliliğini sağlamak. Müşterilerinden aldığı güç ile saygın, istikrarlı, güçlü, dürüst ve güvenilir bir şekilde kurum bazında hizmetlerine aralıksız devam ederek liderliğini korumak. Başarılarımızın devamı için huzurlu bir çalışma ortamı, iş birliği, takım ruhu, ortak görevdeşlik ve örgüt iklimi bütünlüğünün devamlılığı esasına dayanarak hem çalışan hem müşterilerin memnuniyetini sağlamak başlıca ilkelerimizdir.

VİZYONUMUZ
Hizmet ve bilginin kontrolünü sağlamak. Deniz yıkama olarak müşterilerimizin güvenilir ve üstün kalitede hizmet almalarını sağlamak için yangın, hırsızlık, doğal afetlerden meydana gelecek sorunların çözümüne yönelik Güneş Sigorta tarafından güvence verilmektedir. Firmamız bünyesinde ve laboratuarlarımızda çalışan elemanlarımızın mesleki eğitim ve gelişmelerine olanak tanınmaktadır.

DENİZ TEKSTİL YIKAMA SAN LTD ŞTİ

Copyright © 2018 isinibul.com