Kültür Sanat Basımevi Rek. Ve Org. San. Tic. Ltd. Şti.

"- Giyotin Ustası - Topkapı'daki Matbaamıza; Mücellitte Çalışacak Giyotin Ustası Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Giyotin Ustası - Topkapı'daki Matbaamıza; Mücellitte Çalışacak Giyotin Ustası Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 103 görüntüleme Bay  İlan No : 24791

İş Detayları

- GİYOTİN USTASI -

TOPKAPI'DAKİ MATBAAMIZA;

MÜCELLİTTE ÇALIŞACAK

GİYOTİN USTASI

ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Matbaacılık sektörüne mükemmel çözümler üretmek amacıyla kurulmuş tecrübeli bir Basımevi'yiz.

Bugün modern binamız ve son teknolojinin imkanlarıyla donanmış yüksek performanslı makina parkuruyla, müşterilerimizi memnun edebilmenin mutluluğu ve onuruyla birlikte yolumuza devam ediyoruz.
Kalite düşüncede başlar, tasarım ve uygulamanın son noktası olan müşteriye ulaşıncaya kadar devam eder. Bunun bilincindeki KÜLTÜR SANAT BASIMEVİ, toplam kalite yönetimiyle hizmet ve üretimini gerçekleştirir. Renklerin ahenkli dansıyla başlayan üretimimiz, tasarım, kalıp, laminasyon, kesim, cilt ambalaj ve sevkiyat dahil olmak üzere her aşaması özenle ve itina ile yapılır.

Hayatın hızlı akışını ve zamanın ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi bilen KÜLTÜR SANAT BASIM EVİ, ihtiyacınız olan her türlü basılı materyali, en yüksek kalitede ve zamanında yerine getirerek müşteri memnuniyetini prensip edinmiştir.



: Güveninizi korumak için sadece kendi işimize konsantre oluruz.Güven

: Teknoloji ve insan kaynağı yatırımlarımızla kalite çizgimizi koruruz.Kalite

: Zamanlamalarımıza sadık kalmak için gece gündüz çalışmaktan yorulmayız.Sürat

: Meslek itibarımızı her şeyin üstünde tutar, onu korumak için özveri içinde çalışırız.Özveri



Misyonumuz
Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunabilmek için;



Vizyonumuz
Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunabilmek için;



Kalite Politikamız

Kültür Sanat Basımevi kalite politikasının hayata geçirilmesi ve bu politikanın devamlılığının sağlanması ile ilgili gereken tüm çalışmaları yapacağını taahhüt eder.

FOGRA tarafından özel hazırlanmış renk kontrol skalaları ve görsel yardımcı öğeler kullanılarak, baskı öncesi ve baskı süreçlerinin optimizasyonunu, kontrolünü ve denetlenmesini sağlayan metotlar belirlenmiştir.

Böylece müşterilerimize, tekrar edilebilir ve süreklilik arz eden, yüksek kalitede bir hizmet veriyoruz. Tüm süreçlerde standart değerlerin belirlenmesiyle, çalışma istasyonları arası farklılıkların ortadan kaldırılması sağlanmaktadır. Bu sayede baskı kalitesinde iş teslim güvencesi ve işlerin muntazam tekrarlanabilirliği mümkün olmaktadır. Uluslararası kalitelide ve süratli hizmet vermek önceliklerimiz arasındadır.

FSC SERTİFİKASI İLE DOĞAYA SAYGILIYIZ.

Gelecek nesillere yaşanılır bir çevre bırakabilmek için doğayı tahrip etmeyecek şekilde üretim yapmaktayız. FSC Sertifikası, temel amacı dünyadaki orman ürünlerini doğru bir şekilde kullanılması ile ilgili standartlar oluşturmak, yönetmek ve tüm kuruluşlarında buna uyduğunu bağımsız bir şekilde denetlenmesini sağlamaktır. Kültür Sanat Basımevi sosyal sorumluluk projesi kapsamında; malzeme seçimlerimizde en kaliteli üreticileri tercih ettiğimiz gibi, kağıtlarımızda da, FSC sertifikası ile sizlerin doğaya katkıda bulunmanıza imkan sağlıyoruz.

Müşterilerimizin taleplerini süratle değerlendirmek... İhtiyaç anında en iyi kalitede çözüm üretmek... Müşterilerimizin ihtiyaçlarını zamanında ve uluslararası kalite normlarına uygun olarak karşılamaktır.Teknolojinin tüm imkanlırını hizmete sunabilecek Makine ve ekipmanı kurmak... Gelişerek değişen şartlara uyum sağlayabilecek eğitimli personel ile çalışmak... Müşterilerimizi gerek ürün ve gerek kurumsal yapısıyla en iyi prezante edebilecek donanıma sahip olmak... Müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
  

KÜLTÜR SANAT BASIMEVİ REK. VE ORG. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Benzer İş İlanları

Copyright © 2018 isinibul.com