Ateş Demir Ve Çelik Tic. Ltd. Şti.

"- Bayan Muhasebe Elemanı - Ümraniye Civarında İkamet Eden, Ateş Demir- Çelik Firmamıza; Genel Muhasebeye Hakim, Micro Kullanabilen, Enaz 3 Yıl Tecrübeli, Bayan Çalışma Arkadaşı Aranmaktadır." ilanına ait detaylar

- Bayan Muhasebe Elemanı - Ümraniye Civarında İkamet Eden, Ateş Demir- Çelik Firmamıza; Genel Muhasebeye Hakim, Micro Kullanabilen, Enaz 3 Yıl Tecrübeli, Bayan Çalışma Arkadaşı Aranmaktadır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Asya) 412 görüntüleme Bayan  İlan No : 20772

İş Detayları


- BAYAN MUHASEBE ELEMANI -

ÜMRANİYE CİVARINDA İKAMET EDEN,

ATEŞ DEMİR- ÇELİK FİRMAMIZA;

GENEL MUHASEBEYE HAKİM,

MİCRO KULLANABİLEN,

ENAZ 3 YIL TECRÜBELİ,

BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANMAKTADIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Ateş Demir ve Çelik Tic. Ltd. Şti. olarak yıllardan beri karbon ve takım çelikleri başta olmak üzere alaşımlı çelik konusunda faaliyet gösteren kuruluşumuz otomotiv sanayii , yan sanayiiler , kalıp sektörü,  ve imalat sektörleri dallarında hizmet veren tüm sanayimizin hizmetindedir..

Bu çeliklerin temini ve en uygun şartlarda kullanıcıya sunulması firmamızın temel prensibidir.. Firmamız imalat ve kalıp işlerinizde teknik desteği ve tecrübesiyle kalıpçı, makineci ve imalatçının yanı başındadır.

ATEŞ DEMİR VE ÇELİK TİC. LTD. ŞTİ.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com