Ligum Kauçuk Merdane Ürt. San. Ve Tic A.Ş

"E-Fatura Ve Logo Tiger Bilen Ön Muhasebe Elemanı" ilanına ait detaylar

E-Fatura Ve Logo Tiger Bilen Ön Muhasebe Elemanı Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 231 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 20730

İş Detayları

 Muhasebe deneyimli, E-Fatura ve Logo Tiger programı bilen Ön Muhasebe Elemanı alınacaktır.BAŞAKŞEHİR'deki Firmamıza: Ön

Adres:Atatürk Bulvarı, Haseyad 2 Sanayi Sitesi No. 108/4, 34306 İkitelli OSB - Başakşehir/ İstanbul

0555 549 23 60

[email protected]

Şirket tanımı

Kuruluş

Orhan Çakıl San. ve Tic. Ltd. Şti., uzun yıllar basım sektöründe operatörlükten üretim müdürlüğüne, ustalıktan eğitimci ve danışmanlık hizmetlerine kadar çeşitli görevlerde bununan Orhan Çakıl  tarafından, 2000 tarihinde İstanbul’da Kuruldu.

WESTLAND Mümessilliği

2004 tarihinde, dünyanın 2. Büyük merdane üreticisi Westland Gummiwerke GmbH & Co KG Şirketinin Türkiye üretici mümessili olarak anlaşma imzaladı.

İlk Orjinal Kalitede Merdane Üretimi

2004 tarihinde, Westland hammaddeleri ile Westland  ‘know-how’  ve teknolojisini kullanarak Türkiye’de ilk orjinal kalitede merdane üretimine başladı.

Prisco Mümessilliği

2004 tarihinde Alkolsüz baskı hazne suyunu dünyada ilk bulan, alkolsüz baskı ve yeşil basım çözümlerinde dünya lideri, matbaa kimyasallarında 100 yılı aşkın bilgi birikimi, deneyim ve tecrübeye sahip Prisco (printer’s service) şirketi ile Türkiye mümessilliği anlaşmasını imzaladı.

İlk Alkolsüz (IPA- Free) Baskı üretimi

Prisco tarafından geliştirilen özel hazne suyu kullanarak, Türkiye’nin en büyük ve kaliteli 2 matbaasında gerçek anlamda alkolsüz (IPA- Free) baskı üretimini başarıyla gerçekleştirdi. Bu başarıyı takiben Prisco Alkolsüz (IPA- Free)  hazne suları Türkiyede ilk kez Basım sektörü tarafından kullanılmaya başlandı.

Alkolsüz baskı üretimiyle birlikte daha,  daha temiz,  daha kaliteli, daha ekonomik ve çevre dostu  baskı üretimi ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı."Green Print"

Westland tanıtım semineri

2005 tarihinde Türkiye üretici mümessili olduğumuz, Westland GmbH  ile birlikte İstanbul, Radisson SAS toplantı salonlarında yemekli tanıtım semineri  düzenlendi. 2 gün süren tanıtım seminerine,  Türkiye’nin birçok yerinden yoğun katılım gerçekleşti.

Seminere katılan davetlilere Orhan Çakıl’ın hazırladığı ‘Gelişen Teknoloji Işığında Merdane ve Elastomer’  kitabı ücretsiz dağıtıldı.

2004 yılından itibaren Prisco alkolsüz (IPA- Free)   hazne sularını kullanarak baskı üretimi gerçekleştiren 5 yılını doldurmuş müşterilerimize teşekkür plaketi  verildi.

İlk Rilsan Kaplama Üretimi

2005 tarihinde Türkiye’de ilk Orjinal Rilsan kaplama vargel merdaneleri başarıyla üretime başlandı. Heilderberg, Roland, KBA, Mitsubishi, Ryobi ve Goss gibi baskı makinalarının orjinal merdanesi olan Rilsan kaplama Vargel merdaneleri, Ebonit ve bakır kaplı merdanelerden çok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.®®

2. Uluslararası Matbaa Teknolojileri Sempozyumu

2007  tarihinde Ankara Gazi Üniversitesinde gerçekleştirilen, 2. Uluslararası Matbaa Teknolojileri sempozyumuna sponsor olan Orhan Çakıl San. ve Tic. Ltd. Şti.,  Westland ve Prisco ile birlikte, sunumlar gerçekleştirdi. Merdane üretimi, alkolsüz baskı üretimi ve yeşil basım konularında sunumlar yapıldı.

Şirketin hazırladığı ‘Alkolsüz Baskı (IPA- Free) , Gelişen Teknoloji Işığında Merdane ve Elastomer  ile  Merdanelerin Bakımı ve Depolanması’  kitapları tüm katılımcılara ücretsiz dağıtıldı.

      3. Uluslararası Matbaa Teknolojileri Sempozyumu

2009 tarihlerinde, Ankara Gazi Üniversitesinde gerçekleştirilen, 3. Uluslararası Matbaa Teknolojileri  Sempozyumuna sponsor olan Orhan Çakıl San. ve Tic. Ltd. Şti., Westland ve Prisco ile birlikte, sunumlar gerçekleştirdi.Merdane üretimi, alkolsü  baskı üretimi ve  yeşil basım konularında sunumlar yapıldı.

‘En Başarılı Teknik Destek Ödülü’

2010 tarihinde,  ‘Basım Endüstrisi Zirvedekiler’ anketinde Basım Sektörümüz tarafından, ‘En Başarılı Teknik Destek’ Ödülü ile onurlandırıldı.

Blanket Geri Dönüşüm Patenti

2010 tarihinde, Orhan Çakıl’ın geliştirdiği Blanket Geri dönüşüm projesiyle uluslararası patent alarak, Basım Sektöründe de bir ilke imza atmıştır.

Westland Kalite Onay Sertifikası

2011 tarihinde, Westland mühendisleri tarafından, gerçekleştirilen denetim ve kontroller neticesinde Westland tarafından ‘ Kalite Onay Sertifikası ’ ile dünyada ilk  lisansı üretici mümessili olarak tescillendi.

Ambalaj Sanayicileri Derneği

2012 tarihinde, Ambalaj Sanayicileri Derneğine üye olarak, Ambalaj Endüstrisine hizmek vermek amacıyla ilk adımlarını attı.

Esnek Ambalaj, Metal Baskı ve Ahşap Endüstrisi

2012 tarihinde, Esnek ambalaj, metal baskı ile ahşap endüstrilerine de orijinal hammadde ile yüksek nitelikte çeşitli merdane üretimine başladı.

      ‘Lazerle Yüzey Ölçüm Sistemi’  Projesi

2014  tarihinde, Türkiye’de ilk olarak Orhan Çakıl tarafından geliştirilen ‘Lazerle Yüzey Ölçüm Sistemi’  projesi Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından onaylanarak İkitelli Teknoparkta faaliyet göstermeye hak kazandı.

     Cheshire Anilox Technology  Mümessilliği

2014 tarihinde, Anilox merdane üretiminde İngiltere’nin lideri ve dünyada 80 ülkeye ihracat yapan  CHESHIRE Anilox Technology firması ile Türkiye ve Ortadoğu mümessillik anlaşmasını imzaladı. ESKO Artwork HD Flexo sertifikasına sahip olan Cheshire Anilox Technology, başta esnek ambalaj ve ofset baskı olmak üzere birçok sektöre dünyanın en sert seramik kaplama, Anilox merdane ve Anilox sleeve çeşitlerini üretmektedir.

 Y.T.Ü.  Teknopark, AR-GE Bölümü

2014  tarihinde, ‘Lazerle Yüzey Ölçüm Sistemi’  projesini gerçekleştirmek ve diğer AR-GE Çalışmalarını yürütmek üzere Yıldız Teknik Üniversitesi  İkitelli Teknopark Teknoloji Geliştirme Merkezinde ilk şubesini açtı. 

 

Ligum Kauçuk Merdane Ürt. San. ve Tic A.ş

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com