Ülkü Tarım Ürünleri Ltd. Şti.

" Muhasebe Elemanı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

Muhasebe Elemanı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 825 görüntüleme Bay  İlan No : 11786

İş Detayları

Bayrampaşa'daki firmamızda çalışacak
muhasebe elemanı alınacaktır. 

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Ülkü Tarım sektöre 1987 yılında semt pazarlarında yaş sebze ve meyve satışıyla girdi. Hızlı bir büyüme ile pazar ağını genişletti. Süreç içinde kendilerine ait semt pazarlarının lojistiğini sağlamak amacıyla Bayrampaşa halinden yer kiraladı. Ürünü, son tüketiciye en taze ve en sağlıklı şekilde ulaştırabilmek için: toplama, kalibrasyon, ambalajlama ve ulaştırma konusunda yatırımlar yaptı. ÜLKÜ TARIM'ın yurt çapında; Bayrampaşa halindeki hal no 549 hal no 402 hal no 127 komisyon dükkanlarıyla hizmet vermekteyiz.

(Antalya Mavikent Hal no 101-102, Antalya Elmalı hal no 25, MUĞLA FETHİYE KARACULHA BATI AKDENİZ hal no 81, Bayrampaşa hali. ) Nurullah ÜLKÜ, Emrullah ÜLKÜ, Hayri ÜLKÜ İbrahim ÜLKÜ, karedeşlerin kurduğu ÜLKÜ TARIM; yaş sebze ve meyveyi ; en sağlıklı, en ekonomik ve en taze şekilde tüketicilere ulaştırabilmek için, üreticiyle sürekli diyolog kurmaktadır. Verimli ve sağlıklı tarım yöntemleri konusunda arge çalışmalarına sürekli destek vermektedir. Çevre kirliliğinden etkilenmemiş tarım topraklarını araştırarak, bölge insanını organik tarıma teşfik etmekte ve ürettikleri ürünleri pazara sunmaktadır. Anadolumuzun binbir çeşit tarım ürününü ve lezzetini sizlere sunmaktan; tarladan, sofraya, güvenle tüketebileceğiniz ürünleri sizlere ulaştırmaktan ve her geçen gün hizmet kaltemizi artırmaktan kıvanç duyuyoruz. Sofranızda bereketin, ağızınızda lezzetin, hayat boyu sürmesini temenni ederiz

Ülkü Tarım Ürünleri Ltd. Şti.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com