Efe Ayakkabı Pazarlama

"Şirketimizin Genel Muhasebe Departmanına; Muhasebe Personeli " ilanına ait detaylar

Şirketimizin Genel Muhasebe Departmanına; Muhasebe Personeli Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 233 görüntüleme 18-45 Yaş Bay/Bayan  İlan No : 15919

İş Detayları

ŞİRKETİMİZİN GENEL MUHASEBE DEPARTMANINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ;

• Tek Düzen Hesap Planına Vakıf

• En az 5 Yıl Deneyimli

• Fatura Banka Çek  Senet işleme süreçlerine hakim

• Ekip Çalışmasına Uyumlu

• Bay ve Bayan

MUHASEBE PERSONELİ alınacaktır.

Servis İmkanımız Mevcuttur

(Esenyurt- Beylikdüzü- Avcılar- Bahçelievler)

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Servis
  • Yemek

Şirket tanımı

Perakende ayakkabıcılık alanında yenilikleri sürekli takip eden, müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet ve ürün sunan, yüksek nitelikli kurumsal yapısı ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Efe Ayakkabı, Hammer Jack® markasının yaratıcısı ve üreticidisir. Ayakkabıcılık alanında kaliteli perakende mağazalar zincirini büyütmek ve uluslararası bilinen bir marka olmak vizyonumuzun temel dinamiklerini oluşturmaktadır.


Efe Ayakkabıcılık

Olarak tüm hizmetleri hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde sunarak markamızın bilirliğini ve değerini artırmak, karlılıkla büyümeyi sürekli kılarak firmamıza ve çalışanlarımıza değer yaratmaktır.

Müşterilerimizin her türlü ürüne kolay ve hızlı ulaşmalarını, etkin ve güvenilir hizmet almalarını sağlamak, problemleri diyalog içinde iyi niyetli girişimlerle gidermeye çalışmak; her zaman problemin değil, çözümün bir parçası olmak, Koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile giyim uygunluğu ve kalite öncülüğünü magazacılık alanunda koruyarak pazarı geliştirmektedir.


Kalite Politikamız

Kalite yönetim sistemimiz doğrultusunda ayakkabı üretiminde öncü bir firma olmak yolunda;

ISO 9001 Standardına, tüm ilgili yasal mevzuat ve paydaş şartlarına uymak,

Kalitemiz ile ürün ve hizmet verimliliğimizi arttırmak için teknolojik gelişmeleri kaynaklarımızın en etkin şekilde kullanımıyla yakından takip etmek ve uygulamak, ürün çeşitliliğini arttırarak pazarda büyümek,

Personel temini konusunda seçici olmak ve personelimizi şirketimizin faaliyet alanlarında yetkin bilgi, beceri ve deneyim sahibi olmalarını sağlayacak düzeyde eğitmek ve onlara ekip çalışmasını benimsetmek,

Müşterilerimize güncel moda trendlerine paralel olarak yüksek standartlı kaliteli ürünleri, eksiksiz ve zamanında karşılayarak her zaman müşteri memnuniyetini sağlamak,

Kalite Yönetim Sistemimizin devamlı uygunluğu için hedeflerimiz doğrultusunda gözden geçirilmesiyle sürekli iyileşmemizi sağlamaktır.  


Efe Ayakkabı Pazarlama

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com